Haastattelu

Makkonen toivoo ehjää esitystä

(13.9.2006) Tapparan valmentaja Kari Makkonen lähtee liigan avausotteluun luottavaisin mielin. Tapparan tavoitteena on lähteä voittamaan jokaista peliä.

- Harjoituspelit on pelattu. Nyt lähdetään voittamaan jokaista peliä. Ilves-pelissä myös nähdään, mikä se tuomarilinja tulee oikeasti olemaan.

Ilveksen joukkueesta Makkonen tietää varsin paljon. Ilveksen joukkue on pysynyt hyvin koossa ja Makkonen uskoo, ettei pelitavassakaan ole suurempia muutoksia.

- Emme ole käyneet Ilvestä erityisesti läpi. Tampere Cupissa heidät kohdattiin ja tietenkin viime kaudella nähtiin, miten Ilves pelaa. Pelityyli on sama kuin aiemminkin. Aika tarkkaan taidamme molemmat leirit tietää toisemme.

Liiga-avauksesta Makkonen toivoo joukkueeltaan ennen kaikkea ehjää ja kokonaisvaltaista 60 minuuttia. Hän myöntää, ettei Tappara ole päässyt tähän tavoitteeseen vielä harjoitusotteluissa.

- Välillä on hyökkäys toiminut, mutta sitten taas puolustuspeli ei - ja toisin päin. Odotan ehjää esitystä, sillä kun kausi alkaa, pitää pelinkin parantua. Hyökkäys-, keski- ja puolustusalueen pelin tulee olla kunnossa.

Ilves-ottelu ei herätä Tappara-valmentajassa sen suurempaa jännitystä. Hän on realisti ja ymmärtää jokaisen pelin arvon.

- Jokainen sarjapeli on yhtä tärkeä. Syksyn pelit ovat yhtä tärkeitä kuin keväänkin. Joulu tulee yllättävän nopeasti ja siinä vaiheessa ei sarjasijoituksissa enää tapahdu nopeita muutoksia. Alusta alkaen on saatava pisteitä, lopettaa Kari Makkonen.

Ilkka Uitti


 
© 1996-2007 Ilves-Hockey Oy / Poika Kotiin Oy
Ilves.comissa julkaistavien valokuvien osittainenkin lainaaminen ilman tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty.
Sivukartta | Arkisto | Palaute