Haastattelu

Jääskeläinen : ”Parasta tähän asti”

(21.9.2006) Totutun vahvasti Lappeenrannassakin esiintynyt puolustaja Teemu Jääskeläinen oli pelin jälkeen hyvillä mielin, kuinkas muuten.
- Kyllä tämä oli selkeästi tähän mennessä paras peli meiltä. Pari ensimmäistä erää pelattiin tosi hyvin, varsinkin toinen erä oli hyvää siihen nähden että aikaisemmissa peleissä siinä on ollut paljon vaikeuksia. Nyt pelattiin toinen erä just niin kuin pitäisi pelata aina. Kolmannessa erässä puolustajien ja hyökkääjien välimatkat pääsi hieman kasvamaan, ja SaiPa pääsi muutaman kerran iskemään.

Ylivoimapelistä Teemu löytää edelleen parannettavaa. Omaan peliinsä mies on kuitenkin kohtuullisen tyytyväinen.
- Kyllä se (ylivoima) edelleen on liian heikkoa, parannusta pitää kyllä saada. Oma peli oli ihan ok, ei mitään suurempaa hässäkkää.

Kohun Raimo Helmisen kapteenin viran hetkellisestä jäädyttämisestä pistää median touhuiksi.
- Ei me joukkueen kesken olla asiasta puhuttu lainkaan eikä se meihin mitenkään ole vaikuttanut. Mitään sen kummallisempia palavereja pelaajien kesken ei olla pidetty , ihan normaalista juteltu vaan peliasioista. Ei sen kummempaa.

Mikko Helin
Ilkka Uitti


Sandell : ”Aattelin vaan koittaa…”

Ensimmäisen liigamaalinsa Lappeenrannassa näyttävän taklauksen väistämisen jälkeen ampunut liigatulokas Sami Sandell oli voittoon tyytyväinen, mutta kokonaisuudessa nuorukainen löytää vielä parannettavaa.
- Olihan se sekava peli, aikamoista sohimista välillä. Pelattiin kuitenkin riittävän hyvin että saatiin voitto, se oli nyt tärkeintä.

Liigauran avausmaalia vaatimaton Sammeli kuvailee näin :
- No, pääsin siitä hyökkäysalueelle laidasta ja ajoin vaan kohti maalia. Huomasin että SaiPan pakki otti Huhtalan Tompan pois tilanteesta ja aattelin vaan koittaa kun huomasin takakulmassa tilaa. Sinnehän se meni.

Avausmaali on nyt tehty, ja muutenkin sopeutuminen liigavauhtiin on sujunut mukavasti.
- Ei siinä sen suurempia vaikeuksia, ihan mukavalta on tuntunut. Sopeutuminen on sujunut ihan hyvin, ei tämä sen kummallisempaa ole.

Mika Rosenberg

 
© 1996-2007 Ilves-Hockey Oy / Poika Kotiin Oy
Ilves.comissa julkaistavien valokuvien osittainenkin lainaaminen ilman tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty.
Sivukartta | Arkisto | Palaute