Aitiot Nokia Arena

Ilves Aitiot sijaitsevat areenan neljännessä kerroksessa pääkatsomon yläpuolella. Ilves Aitiot ovat merkittynä yllä olevaan karttakuvaan vihreällä ja keltaisella värillä. Kaikista aitioistamme on erinomainen näkyvyys jäälle tai konserttilavalle.

12 hengen aitiot: 23 ja 24
15 hengen aitiot: 11, 12, 21, 22, 25, 26, 35, 36, 37, 38, 43, 44, 45, 46
18 hengen aitiot: 33 ja 34
20 hengen aitiot: 49 ja 50
26 hengen aitiot: 47 ja 52
30 hengen aitiot: 48 ja 51

HUOM! 20-30 hlö aitiot ovat yhdistettävissä jopa n. 80-100 hengen yhtenäiseksi tilaksi.

Ottelutapahtumissamme Ilveksen edustaja vierailee ottelun aikana tai erätauolla aitiossanne tuomassa ajankohtaiset seuraterveiset. Ottelutapahtumissa aitioidemme hintaan sisältyy aina myös avausmaaliveikkaus tuotepalkintoineen.

Aitioiden sisustus on suunniteltu palvelemaan tapahtumien asiakkaita mahdollisimman hyvin. Aitioistamme löytyy mm. oma juomakaappi sekä lämpö- ja kylmäsäilytystilaa tarjoiluille. Aitiot soveltuvat myös kokouskäyttöön ja jokaisessa aitiossa on TV-näyttö. Aitiot avautuvat 1,5 h ennen ottelun alkua (paikallisotteluissa 2 h ennen).


Aitiot, Liiga-ottelut

Aitioiden hinnat alkaen 1500 €.
Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero

12-18 hlö aitioiden hintaan sisältyy:

  • aition tilavuokra
  • otteluliput aition maksimihenkilömäärän mukaisesti

Aitiotarjoilut hoitaa Nokia Arenan ravintolapalveluista vastaava NoHo Partners.

Aitiomenu: Lataa menu (PDF)
Ruokatilaukset: Katso menuvaihtoehdot täältä
NoHon yhteystiedot: aitiopalvelut@noho.fi / 010 318 4633

Suuret aitiot (Dine&See) 20-30 hlö:

  • Muut kuin paikallisottelut: 3000€ + alv. (sis. buffet-ruokailu ja liput 20 hengelle)
    Extraliput 100€ + alv /hlö
  • Paikallisottelut: 6000€ + alv (sis. buffet-ruokailu ja liput 20 hengelle)
    Extraliput 200€ + alv /hlö

Aitiot, Nokia Arenan muut tapahtumat

12-18hlö aitioita voi varata Ilveksen kotiotteluiden lisäksi myös muihin Nokia Arenan tapahtumiin. Aition tilavuokran hinta määritellään tapahtumakohtaisesti.

Aition tilavuokran lisäksi veloitetaan tapahtumaliput toteutuvan henkilömäärän mukaisesti (minimi 4 lippua). Lipun hinta määräytyy edullisimman pääkatsomotason lippuhinnan mukaisesti.

Varaa aitiot Nokia Arenan muihin tapahtumiin: ilves.lippu.fi


Saapuminen aitioihin

Aitioihin saavutaan oman aitiosisäänkäynnin kautta. Aitiovieraiden sisäänkäynti sijaitsee areenan kannella pääovien Entrance A ja Entrance B välissä.

Aitiomme sijaitsevat areenan neljännessä kerroksessa. Suosittelemme nousemaan aitiokerrokseen portaita pitkin. Liikuntarajoitteisille löytyy myös hissi.

Aitiokerroksen opasteet auttavat oikean aition löytämisessä. Aitiokerroksessa on myös Aitio-Lounge, jonka henkilökunta opastaa mielellään vieraita aition löytämisessä.

Lipuntarkastuspiste sijaitsee aitiokerroksessa ennen aitiovastaanottoon saapumista. Aitioiden oviin on merkattu niiden numerot ja ovet aukeavat näyttämällä aitiolippua oven vieressä sijaitsevaan lipunlukulaitteeseen.


Aitioiden ja VIP-pakettien varaus- ja peruutusehdot

Tilaus tulee tarkistaa ja vahvistaa, jonka jälkeen tilaus muuttuu sitovaksi, ja viralliset maksu- ja varausehdot astuvat voimaan. Varausten peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme asiakkaalta puolet varauksen hinnasta.

Mikäli varaus peruutetaan alle viikko ennen tapahtumaa, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan varauksesta. Mikäli tapahtuma peruutetaan tai viranomaisten asettamien rajoitusten vuoksi ostettuja tuotteita ei pystytä käyttämään, palautetaan ostajalle hyvityksenä peruutetuista tuotteista suoritettu maksu.

Myyjä toimittaa lähempänä tapahtumaa tilaukseen sisältyvät tapahtumaliput sekä tarvittavan ohjeistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Myyjä pidättää oikeuden mahdollisiin paketin sisällön muutoksiin ja ilmoittaa tästä välittömästi tilaajalle.