Otteluinfo

Ottelulipulla veloituksetta Nokia Arenalle

Ottelulippu on matkalippusi Tampereen seudun joukkoliikenteessä. Ilveksen otteluliput ja kausikortit sisältävät matkustusoikeuden ottelupäivänä Tampereen seudun joukkoliikenteen eli Nyssen kaikissa busseissa ja ratikoissa sekä junissa yhteysväleillä:

Tampere–Nokia–Tampere
Tampere–Lempäälä–Tampere
Tampere–Orivesi–Tampere
Tesoma –Tampereen keskusta–Tesoma

Matkustusoikeus alkaa kolme (3) tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi (5) tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Matkustusoikeus pitää vahvistaa näyttämällä ottelulipussa olevaa viivakoodia lippulaitteella aina bussin tai ratikan kyytiin noustessa, myös vaihtaessa. Junamatkoilla lippu näytetään asemalaiturin lippulaitteella jo ennen lähtöä.


Stefan’s at Arena -katsomoravintola

Stefan’s at Arena -katsomoravintolassa seuraat ottelun areenan parhailta paikoilta omassa pöydässä samalla tarjoiluista nauttien. Hintaan sisältyy kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltu menu.

Hinta alkaen: 119 € / henkilö (sis. alv), hintaan sisältyy kolmen ruokalajin tasokas menu, paikat katsomoravintolassa omassa pöydässä sekä otteluliput.

Varaa paikkasi: vip.ilves.com
Lue lisää: ilves.com/vip-nokia-arena


Ottelutapahtuma

Tapahtuman ovet aukeavat 1,5 tuntia (2 tuntia paikkalisottelut) ennen ottelun alkua. Suosittelemme saapumaan ottelutapahtumaan hyvissä ajoin ja julkisen liikenteen käyttämistä veloituksetta ottelulipuillamme. Ottelulipuilla pääsee kulkemaan aulan lippuporteista edestakaisin ja kaikki aulan palvelut ovat saatavilla koko ottelutapahtuman ajan.

Lue lisää Nokia Arenan ravintolapalveluista ja saapumisesta.

Ratapihankadun Eventum-sisäänkäynti on käytössä vain Ilves-Klubin asiakkaille. Ilves-Kaupasta läpikulku areenan aulaan on vain kaupan asiakkaille.


Pregame- ja aftergame-tapahtumat

Heti ovien auettua areenan aulassa alkaa Pregame-ohjelma. Noin tunti ennen ottelun alkua Pregame-hostit Mikko Heinämäki ja Niko Peltola haastattelevat ajankohtaisia vieraita. Tapahtumassa järjestetään myös avausmaaliveikkaus. Aulasta löytyy Ilves-Kaupan myyntipiste, jonka paitapainosta saa ennen ottelua hetkessä mukaansa pelipaidan haluamallaan Ilves-pelaajan nimellä ja numerolla. Casino Taproom -ravintolassa tarjolla on areenan oman Maltti-panimon tuotteita ja lisäksi aulassa on myös pienempi ravintolamyyntipiste. Ipa-maskottia voi tervehtiä aulassa ennen ottelun alkua.

Ottelun päätyttyä aulan valtaa Ilves Aftergame. Luvassa on mm. pelaajahaastattelu sekä ottelun avausmaaliveikkauksen voittajan palkitseminen.