Otteluinfo

Stefan’s at Arena -katsomoravintola

Stefan’s at Arena -katsomoravintolassa seuraat ottelun areenan parhailta paikoilta omassa pöydässä samalla tarjoiluista nauttien. Hintaan sisältyy kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltu menu.

Hinta: 119 € / henkilö (sis. alv), hintaan sisältyy kolmen ruokalajin tasokas menu, paikat katsomoravintolassa omassa pöydässä sekä otteluliput.

Varaa paikkasi VIP-verkkokauppa

Upgrade: Kausikorttilaisilla tai jo aiemmin ottelulipun ostaneilla on mahdollisuus päivittää katsomopaikkansa Stefan´siin. Lunasta upgrade-liput Nokia Arenan Ilves-Kaupalta tai Stefan’sin kassalta. Hinta 89 € / henkilö (sis. alv).

Ottelutapahtuma

Tapahtuman ovet aukeavat 1,5 tuntia (2 tuntia paikkalisottelut) ennen ottelun alkua. Suosittelemme saapumaan ottelutapahtumaan hyvissä ajoin ja julkisen liikenteen käyttämistä veloituksetta ottelulipuillamme. Ottelulipuilla pääsee kulkemaan aulan lippuporteista edestakaisin ja kaikki aulan palvelut ovat saatavilla koko ottelutapahtuman ajan.

Lue lisää Nokia Arenan ravintolapalveluista ja saapumisesta.

Ratapihankadun Eventum-sisäänkäynti on käytössä vain Ilves-Klubin asiakkaille. Ilves-Kaupasta läpikulku areenan aulaan on vain kaupan asiakkaille.

Pregame- ja aftergame-tapahtumat

Heti ovien auettua areenan aulassa alkaa Pregame-ohjelma. Noin tunti ennen ottelun alkua Pregame-host Mikko Heinämäki haastattelee ajankohtaisia vieraita. Tapahtumassa järjestetään myös avausmaaliveikkaus. Aulasta löytyy Ilves-Kaupan myyntipiste, jonka paitapainosta saa ennen ottelua hetkessä mukaansa pelipaidan haluamallaan Ilves-pelaajan nimellä ja numerolla. Casino Taproom -ravintolassa tarjolla on areenan oman Maltti-panimon tuotteita ja lisäksi aulassa on myös pienempi ravintolamyyntipiste. Ipa-maskottia voi tervehtiä aulassa ennen ottelun alkua.

Ottelun päätyttyä aulan valtaa Ilves Aftergame. Luvassa on mm. pelaajahaastattelu sekä ottelun avausmaaliveikkauksen voittajan palkitseminen.

Ottelulipulla veloituksetta Nokia Arenalle

Ilves tarjoaa Nysse-matkat ottelulipulla kaikilla vyöhykkeillä busseissa, ratikoissa ja Nysse-alueen junaliikenteessä. Liput ovat voimassa kolme tuntia ennen ottelun alkamista ja viisi tuntia ottelun alkamisen jälkeen. Näytä ottelulipun QR- tai viivakoodi lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan jokaisella matkallasi.

Valikko