Mainosnäkyvyys ja mainosyhteistyöt

Mainosyhteistyö Ilveksen kanssa tarjoaa yrityksille monipuolisia mahdollisuuksia mainosnäkyvyyteen ja markkinointiin jääkiekon ja Liigan parissa. Kumppaninamme valittavanasi on lukuisia mainostusmahdollisuuksia niin peliasujen, Nokia Arenan tapahtumien kuin erilaisten digitaalisten kanavien kautta.

Mainosnäkyvyys Nokia Arenalla

Nokia Arena tarjoaa mainosnäkyvyyteen lukuisia eri mahdollisuuksia. Yrityksellänne on mahdollisuus ostaa mainostilaa hallin suuresta mediakuutiosta, led-kaukalomainoksista, koko katsomon ympäri kiertävistä led-pinnoista sekä tietenkin jäämainoksista.

Mainosnäkyvyys Ilveksen peliasuissa

Peliasut ovat jääkiekon ja Liigan yksi suosituimmista mainospaikoista, sillä näkyvyyttä ja tunnettuutta on tarjolla kaikissa ottelukaupungeissa sekä mm. ottelujen televisiolähetyksissä, haastatteluissa ja lehtikuvissa. Yrityksenne logo saa näin näkyvyyttä ympäri Suomen. Lisäksi otteluissa käytetyt Game Worn -pelipaidat myydään huutokaupoissa keräilytuotteiksi, jolloin brändinne saa pysyvän paikan osana Ilves-historiaa.

Mainosyhteistyö digitaalisissa kanavissa

Ilveksen digitaaliset kanavat tavoittavat satojatuhansia suomalaisia ympäri vuoden. Sosiaalisen median kanavamme on rakennettu ennen kaikkea kannattajia varten, jolloin julkaisut keräävät paljon näkyvyyttä ja sitouttavat seuraajiamme. Verkkosivuillamme vierailee kuukausittain kymmeniätuhansia kävijöitä ja uutiskirjeitämme lukevat säännöllisesti tuhannet tilaajat.

Mainosyhteistyö Ilves+:ssa

Ilves+ on kaikille avoin media, jonka kautta kuuluvat Ilveksen otteluselostukset sisältäen otteluiden ennakkolähetyksen, erätauko-ohjelman ja jälkipelit. Jokaista kotiottelua edeltää Ilves Live -lähetys, jossa viritellään kannattajia ottelun tunnelmaan. Lisäksi Ilves+:ssa julkaistaan viikoittain Ilveksen oma podcast Ilvestyskirja.Nyt.

2023 startatulla Ilves+:lla on viikoittain tuhansia kuuntelijoita. Ilves+ lähetyksiin on mahdollisuus ostaa mainosspotteja, jotka pyörivät Ilveksen jokaisessa Liigan ja CHL:n ottelussa.

Digitaalinen tienvarsimainonta

Ilves tarjoaa mahdollisuuden tienvarsimainontaan digitaalisilla tauluilla Tampereen seudulla. Taulut sijaitsevat keskeisillä pakoilla tuoden näkyvyyttä tuhansille autoilijoille ja kadunkäyttäjille.

Ota yhteyttä myyntiimme