Mainosnäkyvyys ja mainosyhteistyöt

Mainosyhteistyö Ilveksen kanssa tarjoaa yrityksille monipuolisia mahdollisuuksia mainosnäkyvyyteen ja markkinointiin jääkiekon ja Liigan parissa. Kiinnostus Ilvestä kohtaan on kasvanut huimasti viime vuosina, ja osansa tästä näkyvyydestä saavat väistämättä myös yhteistyökumppanimme. Sponsor Insightin tekemän tutkimuksen mukaan kaudella 2022-2023 Ilves tavoitti satoja tuhansia katsojia ympäri Suomen:

  • Ilmaiskanavien TV-katsojakontakteissa Ilveksen kausien 2020-23 (3 kautta) keskiarvo oli lähes kaksinkertainen kausien 2014-20 (7 kautta) keskiarvoon verraten.
  • Ilves Hockey tavoitti kaudella 2022-23 TV-esiintymisten kautta kumulatiivisesti noin 120 miljoonaa katsojakontaktia (esiintymisten yhteenlaskettu keskikatsojamäärä)
  • Kaudella 2022-23 Ilves Hockey esiintyi lähes 450:ssa sanomalehti-kuvassa (TOP 20 suurimmat lehdet).
  • Kaudella 2022-23 Ilves Hockeystä oli lähes 700 kuvaa tai videota Suomen viidellä suurimmalla uutissivustolla (IS, IL, Yle, HS, MTV).

Pirkanmaan alueella ja ottelutapahtumissa katsojien sitoutuneisuus ja mainonnan vaikuttavuus erittäin korkea, mutta nykyaikaiset digitaaliset kanavat tarjoavat yhteistyömahdollisuuksia koko Suomen alueella! Enenevässä määrin Ilveksen ottelutapahtumissa vierailee katsojia myös mm. pääkaupunkiseudulta, Hämeestä ja Keski-Suomesta. Ilves tavoittaa näin sitoutuneita kannattajia myös yli maakuntarajojen.

Kumppaninamme valittavanasi on lukuisia mainostusmahdollisuuksia niin peliasujen, Nokia Arenan tapahtumien kuin erilaisten digitaalisten kanavien kautta. Lue lisää yhteistyömahdollisuuksistamme ja ota yhteyttä myyntiimme, niin räätälöimme juuri teidän tarpeitanne vastaavan yhteistyökokonaisuuden. 

Mainosnäkyvyys Nokia Arenalla

Nokia Arena tarjoaa mainosnäkyvyyteen lukuisia eri mahdollisuuksia. Yrityksellänne on mahdollisuus ostaa mainostilaa hallin suuresta mediakuutiosta, led-kaukalomainoksista, koko katsomon ympäri kiertävistä led-pinnoista sekä tietenkin jäämainoksista.

Mainosnäkyvyys Ilveksen peliasuissa

Peliasut ovat jääkiekon ja Liigan yksi suosituimmista mainospaikoista, sillä näkyvyyttä ja tunnettuutta on tarjolla kaikissa ottelukaupungeissa sekä mm. ottelujen televisiolähetyksissä, haastatteluissa ja lehtikuvissa. Yrityksenne logo saa näin näkyvyyttä ympäri Suomen. Lisäksi otteluissa käytetyt Game Worn -pelipaidat myydään huutokaupoissa keräilytuotteiksi, jolloin brändinne saa pysyvän paikan osana Ilves-historiaa.

Mainosyhteistyö digitaalisissa kanavissa

Ilveksen digitaaliset kanavat tavoittavat satojatuhansia suomalaisia ympäri vuoden. Sosiaalisen median kanavamme on rakennettu ennen kaikkea kannattajia varten, jolloin julkaisut keräävät paljon näkyvyyttä ja sitouttavat seuraajiamme. Verkkosivuillamme vierailee kuukausittain kymmeniätuhansia kävijöitä ja uutiskirjeitämme lukevat säännöllisesti tuhannet tilaajat.

Mainosyhteistyö Ilves+:ssa

Ilves+ on kaikille avoin media, jonka kautta kuuluvat Ilveksen otteluselostukset sisältäen otteluiden ennakkolähetyksen, erätauko-ohjelman ja jälkipelit. Jokaista kotiottelua edeltää Ilves Live -lähetys, jossa viritellään kannattajia ottelun tunnelmaan. Lisäksi Ilves+:ssa julkaistaan viikoittain Ilveksen oma podcast Ilvestyskirja.Nyt.

2023 startatulla Ilves+:lla on viikoittain tuhansia kuuntelijoita. Ilves+ lähetyksiin on mahdollisuus ostaa mainosspotteja, jotka pyörivät Ilveksen jokaisessa Liigan ja CHL:n ottelussa.

Digitaalinen tienvarsimainonta

Ilves tarjoaa mahdollisuuden tienvarsimainontaan digitaalisilla tauluilla Tampereen seudulla. Taulut sijaitsevat keskeisillä pakoilla tuoden näkyvyyttä tuhansille autoilijoille ja kadunkäyttäjille.

Ota yhteyttä myyntiimme