Ilves-Klubi

Ilves – Tappara pe 9.12. klo 18:30

Vieraana:

Raimo Helminen, valmentaja
Jussi Tapola, Tappara-päävalmentaja
Lasse Oksanen, Ilves Hockey Legend

Menu:

Vihreää salaattia ja hovimestarin sinappikastiketta M, G
Tomaatti-punasipulisalaattia ja tuoretta rucolaa M, G
Savupunajuurisalaattia ja talviomenoita L, G
Kotimaisia kypsiä juustoja ja hilloa L, G
Hitaasti kypsennettyä lampaanpaistia ja rosmariinilla maustettua paistinkastiketta L, G
Paahdettuja porkkanoita ja Mouhijärven voita L, G
Kermaisia valkosipuliperunoita L, G

Ilves – Jukurit la 10.12. klo 15:00

HUOM! Aikainen alkamisaika. Klubi on poikkeuksellisesti avoinna ottelun jälkeen noin 15 minuuttia ja tila sulkeutuu klo 17.45.

Vieraana:

Jarkko Näppilä, valmentaja
Ari ”Kankku” Kankaanpää, muusikko
Jaakko Loikkanen, uutistenlukija

Menu:

Vihreää salaattia, sokeriherneitä ja chilivinaigretteä M, G
Riisinuudelisalaattia ja katkarapuja M, G
Mangolla ja sitruksilla maustettua kaalisalaattia M, G
Asian Boneless Wingsejä ja Gochujang -kastiketta M
Wokattua kyssäkaalia, talvikurpitsaa ja pikkuperunoita M, G
Limetillä maustettua kookosriisiä M, G
Mummonkurkkuja ja seesaminsiemeniä M, G


Ohjelma

Ilves-Klubi aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkua (paikallisotteluissa 2 tuntia ennen), klubiohjelma alkaa tuntia ennen ottelun alkua. Ohjelmassa on ennen ottelun alkua ruokailu, ajankohtaisten vieraiden haastatteluja sekä virittäytymistä tulevaan otteluun. Ensimmäisellä erätauolla tarjolla on kahvi ja makeaa ja toisella erätauolla suolaista purtavaa. Erätauoilla myös kisaillaan ja visaillaan hyviä palkintoja metsästäen.

Erätaukokilpailun johdossa on Hepa pisteillä 5512.

PAIKKA: Ilves-Klubi Nokia Arenan Eventum-tapahtumaravintolassa.

SISÄÄNKÄYNTI: Klubin oma sisäänkäynti sijaitsee Ratapihankadun puolella, Technopoliksen parkkitalon sisäänkäyntiä vastapäätä. Vieressä sijaitsee myös sisäänkäynti Lapland Hotelsiin. Sisäänkäynnin jälkeen noustaan portaat ylös ja käännytään vasemmalle kohti klubin sisäänkäyntiä. Turvatarkastus suoritetaan heti ulko-ovilla, mutta lippujen luku tapahtuu vasta klubin varsinaisella sisäänkäynnillä. Klubille on mahdollista saapua myös Nokia Arenan pääsisäänkäynnin kautta. Silloin suunnataan aulasta vasemmalle panimoravintola Taproomin ohi Eventumin sisäänkäynnille.

LIPUT: Klubijäsenten mahdolliset lipputilaukset odottavat Ilves-Klubin sisäänkäynnillä, Eventum tapahtumaravintolan ovella.

TARJOILUT: Buffet -ruoka tarjolla klubilla alkaen 1,5 tuntia ennen ottelun alkua (paikallisotteluissa 2 tuntia ennen ottelun alkua). Ruoka on tarjolla ottelun alkuun saakka. Ensimmäisellä erätauolla tarjolla kahvi/tee ja jälkiruoka. Toisella erätauolla tarjolla suolaista purtavaa.

Miedoista juomista hanaolut, hanasiideri ja hanalonkero sisältyvät tarjoiluihin. Myös hanavirvoitusjuomat sekä sooda sisältyvät tarjoiluun. Muut klubilla tarjolla olevat juomat ovat omakustanteisia. Klubijäsenyyteen sisältyvä juomatarjoilu on saatavilla ottelua edeltävän ajan, erätauoilla sekä ottelun jälkeisen haastattelun päättymiseen saakka (max. 0,5 tuntia ottelun päättymisen jälkeen). Tämän jälkeen juomatarjoilut ovat omakustanteisia. Erien aikana ottelua voi jäädä seuraamaan klubin näytöiltä, mutta juomat ovat tällöin omakustanteisia.

Ilmoitukset mahdollisista ruoka-aineallergioista tai rajoitteista voi ilmoittaa viimeistään 2 päivää ennen kyseistä tapahtumaa: varaukset@ilves.com tai 03 225 9426.

PYSÄKÖINTI: Pysäköintimahdollisuudet autoilijoille Nokia Arenan läheisyydessä löytyvät täältä: https://moovy.fi/autoilijoille/saapuminen-kansiareenalle

Voit myös tiedustella klubijäsenten pysäköinnistä Markus Kulmaselta, markus.kulmanen@ilves.com tai puh. 044 240 9797.

Suosittelemme lämpimästi saapumaan tapahtumaan julkisia liikennevälineitä käyttämällä. Ottelulipulla/kausikortilla matkustaa veloituksetta Nysse-liikenteen busseissa, ratikoissa ja junissa ottelupäivänä kolme tuntia ennen pelin alkua ja 5 tuntia ottelun alkamisen jälkeen. Lippua voi hyödyntää myös osalle matkaa: oman auton voi jättää ilmaiselle liityntäpysäköintialueelle, ja jatkaa matkaa peliin Nyssen kyydissä ilman lisämaksua. Tampereella liityntäparkkeja sijaitsee Niihamassa, Ikealla, Kaukajärvellä, Koivistonkylässä, Tesomalla ja Turtolassa. Nyssen aikataulut ja reitit: https://www.nysse.fi/aikataulut-ja-reitit.html


Jäsenyys

Ilves-Klubille on saatavilla koko kauden kattavia jäsenyyksiä. Jäsenyritysten käytössä on Eventum tapahtumaravintolassa sijaitseva uusi upea klubi- tila, joka on avoinna koko tapahtuman ajan. Klubi aukeaa aina vähintään 1,5 tuntia ennen ottelun alkua ja on avoinna myös ottelun päätyttyä. Klubin jäsenille on areenalle oma sisäänkäynti Ratapihankadun puolella, suoraan Technopoliksen parkkitalon sisäänkäyntiä vastapäätä. Klubilta pääsee myös helposti kulkemaan omaa reittiä katsomoon istumapaikoille.

Ilves-Klubin jäsenyyteen sisältyy:

  • Sisäänpääsy Ilves-Klubille runkosarja- ja playoffs-otteluissa (ei sisällä ottelulippuja)
  • Oma nimetty vakipöytäpaikka
  • Buffet-ruokailu ennen ottelua sekä erätaukojen tarjoilut
  • Alkoholittomat ja miedot juomat (olut/siideri/lonkero) hanasta
  • Ajankohtaiset vieraat ja haastattelut
  • Kumppanijäävuoro viikoittain
  • Vierasottelumatka vähintään kerran kaudessa
  • Näkyvyys Ilves.com -verkkosivulla

Liity mukaan Ilves-Klubilaisten joukkoon!

Valikko