Playoffs-otteluliput

 • Käytämme playoffs-otteluissa dynaamista lippuhinnoittelua, jolloin lippujen hinnat ovat edullisempia, mitä aiemmin suoritat oston. Yllä olevassa hinnastossa on esillä lippujen hinnoittelu lipunmyynnin alkaessa. Reaaliaikaisen lipunhinnan kuhunkin otteluun näet verkkokaupasta ilves.lippu.fi

Osta Ilveksen otteluliput ennakkoon:

 • Verkkokauppa ilves.lippu.fi
 • Nokia Arenan Ilves-Kauppa, Kansikatu 3, 33100 Tampere. Puh. 050 512 7175. Avoinna ma-pe 10–17, la 10–15. Kotiottelupäivinä myymälä auki koko päivän pelin päättymiseen saakka.
 • Ilves-Kaupalla käyvät seuraavat maksutavat: korttimaksu, käteinen, Ilveksen lahjakortti, Tyky-setelit sekä online, ePassi, Smartumpay- ja Smartum-seteli, Edenred-seteli ja korttimaksu sekä MyEdenred-mobiilimaksu (kulttuuri- ja virike-edut ovat henkilökohtaisia ja voit maksaa niillä vain oman lippusi)
 • Lippu.fi jälleenmyyntipisteet: lippu.fi/myyntipisteet

Lipunmyynnin info

 • Lippujen hinnat sisältävät kaikki palvelu- ja toimituskulut sekä alv. 10%, kun liput ostetaan areenan Ilves-Kaupalta. Muista kanavista ostettuihin lippuihin lisätään tilausmaksu sekä mahdollinen toimitus- ja maksutapamaksu.
 • Opiskelija, eläkeläinen, varusmies -30% alennus kaikista hintakategorioista, varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava virallinen kortti lipunluvun yhteydessä.
 • Rivin päätypaikat (kaksi ensimmäistä penkkiä) +15% kategorian mukaan.
 • Seisomakatsomot: Ilveksen seisomakatsomo sijaitsee katsomoiden A1 – B1 välissä. Vierasjoukkueen seisomakatsomo sijaitsee katsomoiden A10 – B10 välissä. HUOM! Ilveksen seisomakatsomo riviltä 6 alkaen on suunnattu yli 15-vuotiaille. Alle 15-vuotiaita suosittelemme sijoittumaan seisomakatsomon alimmille tasoille riveille 2-5.
 • Anniskelukatsomo K18: yläkatsomossa C3 vasen – C4 oikea. Anniskelukatsomoa laajennetaan tarvittaessa yläkatsomon lohkoon C2 vasen – C3 oikea.
 • Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät aikuisen lipulla ilmaiseksi sylipaikalle. Sylipaikalle voi tulla yksi lapsi aikuista kohden.
 • Nuorisoliput ovat alle 17-vuotiaille.
 • Avustajalipun voi lunastaa Nokia Arenan Ilves-Kaupalta EU:n myöntämää vammaiskorttia näyttämällä. Kortissa tulee olla A-merkintä. Avustajaliput ovat käytössä vain Liiga-otteluissa. ​​​​​​​Avustettavan ollessa alle 7-vuotias, avustettavalle on ostettava vähintään nuorisolippu katsomoon. Avustajalippukäytäntöä ei voi yhdistää kausikortteihin. Pyörätuoliasiakkaan saattaja/ avustaja pääsee sisään pyörätuoliasiakkaan lipulla.
  Omaa lippua ei vaadita.

Ottelulippu on matkalippusi Tampereen seudun joukkoliikenteessä

Ilveksen otteluliput ja kausikortit sisältävät matkustusoikeuden ottelupäivänä Tampereen seudun joukkoliikenteen eli Nyssen kaikissa busseissa ja ratikoissa sekä junissa.

Matkustusoikeus alkaa kolme (3) tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi (5) tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Matkustusoikeus pitää vahvistaa näyttämällä ottelulipussa olevaa viivakoodia lippulaitteella aina bussin tai ratikan kyytiin noustessa, myös vaihtaessa. Junamatkoilla lippu näytetään asemalaiturin lippulaitteella jo ennen lähtöä.

Katso vyöhykkeet täältä: https://www.nysse.fi/liput-ja-hinnat/vyohykkeet.html


Lippujen puhelinvaraus

Jos haluat varata lippuja puhelimitse tai sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta, voit soittaa Lippupisteen puhelinpalveluun:

010 633 1078 (arkisin klo 10-16)


Kannattajaryhmien lippuvaraukset ja muut ryhmälippuvaraukset

Seurojen kannattajaryhmien lippujen tilaus Ilveksen toimistolta:

puh.  040 596 0315 (arkisin klo 10-15) tai sähköpostilla ilves@ilves.com

Muiden ryhmien lippujen tilaus Lippupisteen puhelinpalvelun kautta:

010 633 1078 (arkisin klo 10-16) tai sähköpostilla ilves@lippu.fi


Lippuvaihdot ja peruutukset poikkeustilanteissa

Mikäli ottelu jostakin syystä perutaan, siirretään tai pelataan ilman yleisöä, voi kysymykset ottelulippujen vaihdoksista ja peruutuksista osoittaa Lippupisteelle:

010 633 1078 (arkisin klo 10-16) tai sähköpostilla ilves@lippu.fi