Tilaa uutiskirje

Valitse kiinnostavimmat Ilves-uutiset

Kuinka Ilves haluat olla? Tilaa sähköpostiisi Ilveksen kiinnostavimmat uutiset ja pysy ajan tasalla tapahtumistamme! Pääset myös muokkaamaan valintaasi myöhemmin sekä halutessasi peruuttamaan kirjeen, jota et koe enää tarpeelliseksi.

Ilves-uutiskirjeen tilaajana saat automaattisesti mm. tiedon lipunmyynnistä, kausikorteista, pelaajajulkistuksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Be More Ilves -uutiskirje lähetetään jokaisen kauden aikana kerran viikossa sisältäen tietoa tulevan viikon tapahtumista, uutisista ja otteluista sekä viikon parhaista tarjouksista.

Ilves kautta aikojen -uutiskirje lähetetään 1-2 kk välein sisältäen pelaajanostoja, kannattajauutisia ja Ilves-historian havinaa.

Ilves-Kauppa -uutiskirje kertoo kaikki Ilves-Kaupan ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat. Saat ensimmäisenä tiedon loppuneiden kannattajatuotteiden varastonlisäyksistä ja pääset hyödyntämään parhaat edut verkkokaupassa ja myymälässä!

Tervetuloa Ilvesläiseksi

Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen ja poistaa suostumuksen markkinoinnin vastaanottamisesta. Ilves käsittelee edellä mainittua henkilökohtaista dataa, asiakasprofiilistasi saatuja tietoja sekä tietoja ostoksistasi ja kiinnostuksen kohteistasi sekä tietoja käyttäytymisestäsi Ilveksen verkkosivuilla ja muissa verkkosivustoissa vain toimittaakseen sinulle ajankohtaisia ja sopivia tietoja ja tarjouksia Ilvekseltä tai Ilveksen yhteistyökumppaneilta. Viestintäkanavina esim. sähköposti, push-ilmoitukset, SMS, MMS ja sosiaalisen median viestimet.

Ilveksellä tarkoitetaan tässä Ilves-Hockey Oy:tä ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvia yhtiöitä kuten Ilves Edustus Oy ja Ilves Stadion Oy.