Ilveksen yritysjäät

Miltä tuntuisi haastaa asiakkaasi tai työkaverisi kiekkotaistoon Nokia Arenan jäällä? Nyt siihen on mahdollisuus Ilveksen ottelupäivinä! Yritysjäät tarjoavat mahtavan tilaisuuden työhyvinvointipäivälle tai yrityspelille asiakkaita vastaan.

Unohtumaton päivä alkaa Nokia Arenalla toiveidenne mukaisella jääkiekkopelillä DJ Juissin tahdittamana ja huipentuu Ilveksen Liiga-ottelun seuraamiseen yksityisessä aitiossa hyvän ruoan ja juoman äärellä. Aitio on saatavilla myös päiväsaikaan ja soveltuu palaveritilaksi, joten voitte yhdistää yritysjää-päiväänne halutessanne myös esimerkiksi kokoustamista tai koulutusta.

Haluatteko nähdä ottelunne huippuhetket suurella Jumbotron-näytöllä tai sukeltaa syvemmälle pelin analyysiin Wisehockeyn data-analyysin avulla? Yritysjää-paketti on muokattavissa vastaamaan juuri teidän tarpeitanne, sillä haluamme tehdä tästä päivästä teidän näköisenne. Halutessanne voitte valita pakettiinne tuomarit, maalilaulut, kuulutukset ja monta muuta aitoa pelielementtiä.

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme ja suunnitellaan yhdessä unohtumaton Yritysjää-tapahtuma! Tämä päivä jää mieliin ja tallentuu myös muistoihin. Tämä on tarina, joka jää elämään.