1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilveksen ja Modulightin vierailu piristi päivää Taysin lastenosastolla

Ilveksen ja Modulightin vierailu piristi päivää Taysin lastenosastolla

Ilves-Hockey Oy

Ilves vieraili yhteistyökumppaninsa Modulightin kanssa Taysin lasten ja nuorten sairaalassa keskiviikkona 19.10. Pienet potilaat saivat lahjaksi PS5-konsoleita ja pääsivät tapaamaan Ilves-pelaajista Henrik Haapalan ja Tuomas Salmelan sekä Ipa-maskotin.

Ilves-Hockey Oy:n ja seuran pääyhteistyökumppaneihin lukeutuvan tamperelaisen teknologiayhtiö Modulight Oyj:n vierailu Taysin lasten ja nuorten sairaalassa viime keskiviikkona tuotti päivän aikana paljon iloisia ilmeitä ja lämpimiä kohtaamisia.

Hyökkääjä Henrik Haapala ja puolustaja Tuomas Salmela pääsivät lahjoittamaan nuorille potilaille Modulightin mahdollistamat kolme PS5-konsolia, jotka ilahduttavat ja tarjoavat jatkossakin ajanvietettä toipumisajalle Taysissa.

Tärkeää työtä tekevän henkilökunnan opastamana lasten ja nuorten sairaalan eri osastoilla kiertäneet pelaajat ja Ipa-maskotti kertoivat nuorille potilaille omasta arjestaan ja vastasivat heidän erinomaisiin kysymyksiinsä.

Lukuisten yhteiskuvien ja nimikirjoitusten jaon ohella vierailijat pääsivät myös testaamaan osaamistaan ja uskallustaan toukokuussa Taysin pääaulaan avatussa maailman ensimmäisessä sairaalahuvipuistossa, jonka tavoitteena on tuoda potilaille ja perheille iloa sekä yhteisoloa sairaalajaksojen aikana.

– Yhdessä Modulightin kanssa halusimme ilahduttaa Taysin nuoria potilaita ja heidän perheitään vierailulla sairaalan tiloissa. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen on tärkeää, ja seurana haluamme olla mukana edistämässä sitä monin eri tavoin, sanoo Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo.

Ilves ja Modulight kiittävät Taysin nuoria potilaita ja henkilökuntaa lämminhenkisestä kohtaamisesta!


Kuvat ja video: Sami Raiskio, Ilves.com


Taysissa vierailivat Modulightista toimitusjohtaja Seppo Orsila, markkinoinnin ja johtoryhmän jäsen Ulla Haapanen ja SOPS- ja HR-päällikkö Kati Reiman sekä Ilveksestä hyökkääjä Henrik Haapala, puolustaja Tuomas Salmela, myyntipäällikkö Tomi Erola ja Ipa-maskotti.
Pohjoisen puhuri kaatoi Ilveksen
Ilveksen Matkassa -podcastin osa 6 – vieraana Sami Hintsanen
UUTISET