1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves tuo pelaajien ja otteluiden musiikit Spotify-palveluun

Ilves tuo pelaajien ja otteluiden musiikit Spotify-palveluun

Ilves-Hockey Oy

Ilves lanseeraa seuran virallisen profiilin Spotify-palveluun. Jatkossa kannattajillamme on mahdollisuus elää ottelupäivää ja pelaajien arkea – missä ja milloin tahansa. Ilveksen soittolistoilta löytyy laaja valikoima vuosien varrella ottelutapahtumissa soitetuista kappaleista – aina 90-luvulta tähän päivään saakka. Lisäksi palveluun nostetaan Ilveksen pelaajien ja valmennusjohdon omia listoja viikoittain. Myös yritysten ja yksityishenkilöiden kokoontumispaikka Ilves-Klubin taustamusiikki soitetaan jatkossa Spotifyista, Telian Spotify Business -pilvipalvelun välityksellä.

– Yhteistyömme tarjoaa Ilvekselle mahdollisuuden korostaa seuran pitkää historiaa myös otteluissa soitetun musiikin osalta. Olemme uudistaneet Ilves-Klubia ja jatkossa voimme teemoittaa iltoja esimerkiksi eri vuosikymmenillä otteluissa soineen musiikin mukaan, kertoo Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo.

– Pitkäaikainen kannattajamme Joni Yli-Mäenpää on kerännyt poikkeuksellisen laajan kattauksen hallimusiikkia 90-luvun alusta alkaen. Hänen koontinsa pohjalta pystyimme rakentamaan musiikkilistat eri vuosikymmenten mukaan. Ilveksen Spotify-profiilin kautta kannattajamme pääsevät jatkossa elämään uudelleen omia menneiden vuosikymmenten huippuhetkiään, jatkaa Jalo.

– Sosiaalisen median kanavat yhdistettynä Spotifyhin tarjoavat meille alustan, jossa kannattajamme voivat vaikuttaa hallissa soivaan musiikkiin. Ihmisillä on erilainen musiikkimaku, mutta virallisen profiilimme avulla saamme koottua toiveet yhdelle, ”Kannattajien ääni” –nimeä kantavalle listalle. Tämä helpottaa jatkossa hallissa musiikkia soittavan DJ:mme työtä. Musiikki on oleellinen osa jäähallin ottelutapahtumaa ja jatkossa se on lähempänä jokaisen kannattajamme arkea, päättää Ilveksen myyntipäällikkö Jussi Kankaanpää.

Ilveksen Spotify-profiili on nyt avoinna ja ensimmäisellä viikolla pääset kuuntelemaan aiempien vuosikymmenten koontien lisäksi Ilves-kapteeni Tapio Laakson ja alkukaudella säväyttäneen Juhani Tammisen listoja.

Ilveksen Spotify-profiili | Lue lisää musiikin historiasta – Ilveshistoria.com


Kari Heikkilä Ilveksen urheilutoimenjohtajaksi
Antti Kangasniemi paikkaamaan loukkaantumisia
UUTISET