Vesa Suonsyrjä
Sport LA 23.1. klo 17:00 Ilves

Ilves on uudessa tilanteessa Jouko Myrrän valmennuskaudella, sillä Vaasaan matkatessa alla on kolmen ottelun tappioputki ensimmäistä kertaa viime kauden alun jälkeen. Myös kotijoukkueella on tappioita alla, joten on mielenkiintoista nähdä kumpi nappaa jaossa olevat isot pisteet.

Sportilla alla neljän tappion viikko

Vaasalaisten viikko oli sysimusta, sillä neljästä ottelusta se ei saanut pistettäkään. Tappiot tulivat Pelicansille 5-0, KooKoo:lle 4-3, kotona Ässille 1-4 ja viimeksi keskiviikkona TPS:lle lukemin 3-1.

Positiivista Sportin viikossa oli tehojen kanssa tuskailleiden Mika Partasen ja Roope Talajan saamat onnistumiset. Kesken kauden mukaan hankitut Michael Keränen ja Janne Keränen ovat tuoneet myös lisää tehoa Sportin hyökkäyspelaamiseen. Joukkueen kultakypärä on Sebastian Ståhlberg, jolla on alkukaudesta tehot 26.8+7=15.

Ilveksellä kauden vaikein jakso käynnissä

Siinä missä Sport on pelannut viikon sisään neljä ottelua on Ilves pelannut ainoastaan kahdesti. Kotitappiosta HPK:a vastaan saatiin piste matkaan, mutta Pelicans murskasi Ilveksen lopussa isoiksi revenneillä 2-6 lukemilla. Ottelu Pelicansia vastaan oli Ilvekselle kolmas tappio perättäin, joka on ensimmäinen kerta Jouko Myrrän valmennuskaudella.

Joukkueen kokoonpano elää jälleen Matias Myttysen ja Ville Meskasen loukkannuttua. Hyökkääjä Joni Ikonen nousee kokoonpanoon ensimmäistä kertaa Ilveksen paidassa, numerolla 11 pelaava taitava hyökkääjä on ollut pitkään loukkantuneena, joten on hienoa nähdä mies pelikentällä.

Ei me aamulla syödä kriisipuuroa, eikä oteta välipalaksi kriisifruttia, eikä kahvin kanssa kriisisuklaata. Uskomme edelleen tähän meidän juttuun, päävalmentaja Jouko Myrrä Aamulehdessä.

 

Ilveksen poissaolot ja alustavat toipumisajat 23.1.2021

Ville Meskanen, Toistaiseksi
Matias Myttynen, 1-3 viikkoa
Niko Peltola , Helmikuu 2021
Taavi Vartiainen , Toistaiseksi

2022 IIHF Worlds VIP packages on sale – book your place on mm22.ilves.com!
Ilves jäi nollille Vaasassa
UUTISET