1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Jatkuuko Ilveksen alkukauden voittoputki?

Jatkuuko Ilveksen alkukauden voittoputki?

Vesa Suonsyrjä
Ilves PE 9.10. klo 18:30 Jukurit

Ilveksen kausi jatkuu avausviikonlopun kahden voitokkaan ottelun jälkeen perjantaina, kun Mikkelin Jukurit saapuu vierailulle Hakametsään. Ilveksen onnistujia avausviikonloppuna olivat Roby Järventie ja Ondrej Roman, jotka iskivät molemmat kahdessa kamppailussa tehot 1+1.

Erinomaisesti puolustanut Ilves päästi omiin kahdessa ottelussa ainoastaan kaksi maalia ja tästä saadaan tiiviin puolustuksen lisäksi kiittää maalilla upeasti pelannutta Lukas Dostalia, jonka kahden ottelun torjuntaprosentti on hurja 96,83%. Vieraaksi saapunut Jukurit aloitti kautensa kahdella maalin tappiolla, kun se hävisi KalPalle 2-1 ja Jyp:lle 3-4.

Illan kamppailu on Panu Mieholle sadas Ilveksen paidassa.


Haastattelu: Aleksi Elorinne

Mitä sinulle jäi käteen avausviikonlopun peleistä?

– Kuusi pistettä on se tärkein juttu. Kun kaukaloon astutaan pelataan aina vain voitosta ja nyt saatiin kaksi kolmen pinnan voittoa käytännössä molemmista maalin erolla. Henkilökohtaisesti juuri voittaminen on se mitä jääkiekosta haluan, niin yksittäisissä otteluissa kuin kokonaisuutenakin.

Joukkueen puolustuspelaaminen oli avausviikonloppuna tiivistä, miltä se tuntui kentän puolelta?

– Molemmat takaiskut tulivat, kun pelasimme alivoimalla. 5vs5-pelissä puolustimme kyllä hyvin ja tiiviisti, mutta aina on kaikessa varaa parantaa. Lukas Dostal maalilla otti tarvittavat laukaukset kiinni ja mahdollisti meille pelaamisen voitosta. Kokonaisuutena pitää olla tyytyväinen kyllä, myhäilee ”Allu” Elorinne.

Jos otetaan kiinni omasta pelaamisestasi, niin kuinka tyytyväinen itse olet avaukseesi?

– Muutama harjoituspeli jäi väliin, mutta en huomannut sen näkyvän pelaamisessani. Oli heti mukavaa pelata ja oikein pääsin uppoamaan pelin sisään. Tästä tämä taas lähtee kunnolla käyntiin ja kauteen tulee varmasti vielä monenlaisia vaiheita.

– Intoa ja motivaatiota minulla on nyt enemmän kuin kenties koskaan. Näinä erikoisina aikoina jokaista runkosarjapeliäkin osaa arvostaa normaalia paremmin ja on hienoa kun kausi on nyt täysillä käynnissä, iloitsee Elorinne.

Kuva: Juuso Pellava

Ilveksen poissaolot ja alustavat toipumisajat 9.10.2020

Joni Ikonen, 7-9 viikkoa
Niko Peltola, 11 viikkoa
Teemu Lepaus, 2-3 viikkoa
Santeri Airola, päivä kerrallaan

Juuso Välimäki excited about his return to Ilves
Jääkiekkoliiton alaisiin tapahtumiin maskipakko – lue ohjeistus huonontuneeseen koronavirustilanteeseen
UUTISET