1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Kaatuuko KalPa Anssi Salmelan debytoidessa Ilveksessä?

Kaatuuko KalPa Anssi Salmelan debytoidessa Ilveksessä?

Vesa Suonsyrjä
Ilves LA 6.2. klo 17:00 KalPa

Ilves kohtaa tänään Hakametsässä hyvässä vireessä olevan KalPan. Ottelussa Ilves-puolustuksessa debytoi Anssi Salmela. Jatkuuko Ilveksen nousujohteinen pelaaminen ja tuoko se kaivattuja pisteitä?

Ilveksen peli-ilme parantunut, nyt tarvitaan myös tulosta

Alkuviikon perättäisten päivien kohtaamiset Lukkoa vastaan päättyivät molemmat numerollisesti selvästi 4-1 tappioihin, mutta tuloksen takana etenkin Raumalla jälkimmäisessä kohtaamisessa Ilves haastoi Lukon tosissaan. Kilpasarjassa ei jaeta pisteitä hyvästä yrityksestä, mutta se luo uskoa siihen että vastaavilla esityksillä pistepussi lihoo tulevaisuudessa.

Ilveksen suurin ongelma on ollut maalinteossa. 2,0,1,2,1,1. Kuudessa edellisessä ottelussa tehdyt seitsemän maalia kertovat olennaisen – maalinteko takkuaa. Edellisissä kamppailuissa maalipaikkoja on ollut suhteessa vastustajaan jopa enemmän, mutta nyt tarvitaan kipeästi onnistumisia jotka avaisivat ketsuppipullon.

Matias Myttynen palaa kokoonpanoon nelosketjun keskushyökkääjänä, jossa laidoilla pelaavat Teemu Väyrynen ja Joose Antonen. Huilivuorossa ovat Nikolas Peltomäki, Teemu Lepaus ja Miro Nalli.

KalPa kolmen ottelun voittoputkessa

Kuopiolaiset pelasivat eilen kotonaan HIFK:a vastaan 4-0 voittoon päättyneen ottelun, jota vierailijat hallitsivat mutta jonka KalPa käänsi voitoksi erinomaisesti pelanneen Eero Kilpeläisen johdolla. Kovatempoisen ottelun päättymisestä on alle 20 tuntia siihen kun kiekko tippuu jäähän Hakametsässä.

KalPa on puolustanut erinomaisesti viime aikoina ja päästänyt ainoastaan yhden maalin viimeisissä kolmessa ottelussaan. Viimeisissä kahdeksassa ottelussan KalPa on päästänyt häikäisevän vähäisesti kymmenen maalia omaan päähänsä ja voittanut näistä peleistä kuusi.

KalPa hyökkää laajalla rintamalla, sillä sen kultakypärällä ex-Ilveksellä Kai Kantolalla on koossa tehot 32. 13+7=20. Juuso Könönen on ollut hurjassa vireessä ja tehnyt edelliseen kahdeksaan otteluun tehot 6+1. Puolustaja Jesse Graham on viiden ottelun pisteputkessa.

Ilveksen poissaolot ja alustavat toipumisajat 6.2.2021 :

Niko Peltola, Helmikuu 2021

Ilveksen kausikorttiasiakkaana voit lunastaa ilmaisen katselukoodin Pregame- ja C More-palveluihin: ilves.com/tilaa-katselukoodisi

Taavi Vartiaisen sopimus purettu yhteisymmärryksessä
Ilves kiepautti KalPan kumoon Hakametsässä
UUTISET