Kausikortin kestotilauksen sopimusehdot

 1. Runkosarjan kausikortin tilaus on sitova ja laskutus tapahtuu runkosarjakortin kohdalla kausittain ennen runkosarjan alkua sekä pudotuspelien osalta jälkilaskutuksella kyseisen sarjan päätyttyä.
 2. Tilaaja voi perua Liigan tulevan runkosarjan kausikorttitilauksen 14.6.2024 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilves@lippu.fi. Lähetä sähköpostilla yhteystietosi sekä paikka / paikat, jotka haluat perua. Playoffs-kausikortin voi jättää lunastamatta Ilveksen myöhemmin ilmoittamalla peruutustavalla, jolloin kausikortin tilauksesi jatkuu jälleen seuraavan kauden runkosarjaan.
 3. Mikäli et ole perunut tulevan kauden runkosarjan kausikorttiasi 14.6.2024 mennessä, lähetämme sinulle laskun kausikortista. Lasku lähetetään sähköpostitse eräpäivän ollessa 2.8.2024. Jos kausikorttia ei ole maksettu viimeistään eräpäivänä, varaus peruuntuu.
 4. Kadonneen kausikortin uusiminen tai kausikorttipaikan vaihtaminen on mahdollista Lippupisteen puhelinpalvelussa 010 633 1073 (arkisin klo 10-16) tai sähköpostilla ilves@lippu.fi. Molemmista palveluista veloitetaan 20e palvelumaksu.
  HUOM! Kausikorttipaikkaa on mahdollista vaihtaa veloituksetta 14.6.2024 saakka.
 5. Ilves ei ole velvollinen palauttamaan kausikortista maksettua kauppahintaa edes osittain, mikäli otteluita ei järjestetä Ilveksestä riippumattomista syistä (ylivoimainen este). Tällainen este voi olla muun ohella Liigan, CHL:n tai viranomaisen määräys tai muu vastaava ilmoitus. Mikäli ylivoimaisen esteen vuoksi Ilveksen kotiottelumäärästä jää pelaamatta yli 20%, Ilves tulee hyvittämään tilaajaa tältä ylittävältä osin järjestämättä jääneistä otteluista seuraavan kauden kausikorttihinnassa.
 6. Tilaaja on tutustunut huolellisesti Ilveksen kausikorttien hinnoitteluun ennen tilausta. Ilves toimittaa kausikortin tilaajalle vain maksua vastaan. Ilveksellä on oikeus myös sulkea kausikortin käyttöoikeus, mikäli sitä ei ole täysimääräisesti maksettu. Ilveksellä on oikeus periä koko kausikortin kauppahinta siitä huolimatta, että tilaaja ei ole maksun laiminlyönnistä johtuen saanut kausikorttia haltuunsa tai käyttöönsä. Uuden tilauksen kausikortti lähetetään ennen kauden alkua postilähetyksenä, ellei toisin sovita. Kausikortti on saatavilla myös digitaalisesti Tampereen Ilves mobiilisovelluksessa.
 7. Kausikorttia ei saa siirtää kolmannelle osapuolelle, mikäli kausikortin hinnoittelu perustuu tilaajan henkilöön liittyvään etuun (esim. opiskelija/eläkeläinen/nuoriso).
 8. Ilves pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtoja ennen seuraavan sarjakauden alkua viimeistään 14.6.2024 mennessä. Muutoksista ilmoitetaan tilaustiedoissa annettuun sähköpostiin ja ilves.com -sivustolla.
 9. Ilves käsittelee tilaajien henkilötietoja tietosuojasäännösten mukaisesti.