1. Tilaus on sitova ja laskutus tapahtuu runkosarjakortin kohdalla kausittain ennen runkosarjan alkua sekä pudotuspelien osalta jälkilaskutuksella kyseisen sarjan päätyttyä.

2. Tilaaja voi perua Liigan kausikorttitilauksen sähköpostitse 31.5 mennessä osoitteessa ilves.lippu.fi tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen ilves@lippu.fi. Lähetä sähköpostilla yhteystietosi sekä paikka / paikat, jotka haluat perua.

3. Kausikorttipaikkaa voi vaihtaa veloituksetta 24.7. saakka. Tämän jälkeen paikan vaihtaminen maksaa 20 euroa ja kausikorttipaikan vaihtaminen tulee tapahtua Ilves Kaupalla. Kadonneen kausikortin uusimisesta veloitamme 20 euroa.

4. Ilves ei ole velvollinen palauttamaan kausikortista maksettua kauppahintaa edes osittain, mikäli otteluita ei järjestetä Ilveksestä riippumattomista syistä (ylivoimainen este). Tällainen este voi olla muun ohella Liigan, CHL:n tai viranomaisen määräys tai muu vastaava ilmoitus. Mikäli ylivoimaisen esteen vuoksi Ilveksen kotiottelumäärästä jää pelaamatta yli 20%, Ilves tulee hyvittämään tilaajaa tältä ylittävältä osin järjestämättä jääneistä otteluista seuraavan kauden kausikorttihinnassa.

5. Tilaaja on tutustunut huolellisesti Ilveksen kausikorttien hinnoitteluun ennen tilausta. Ilves toimittaa kausikortin tilaajalle vain maksua vastaan. Ilveksellä on oikeus myös sulkea kausikortin käyttöoikeus, mikäli sitä ei ole täysimääräisesti maksettu. Ilveksellä on oikeus periä koko kausikortin kauppahinta siitä huolimatta, että tilaaja ei ole maksun laiminlyönnistä johtuen saanut kausikorttia haltuunsa tai käyttöönsä. Kausikortti lähetetään ennen kauden alkua postilähetyksenä, ellei toisin sovita. Kausikortti on saatavilla myös digitaalisesti Tampereen Ilves mobiilisovelluksessa.

6. Ilves pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtoja ennen seuraavan sarjakauden alkua viimeistään 31.5. mennessä. Muutoksista ilmoitetaan tilaustiedoissa annettuun sähköpostiin ja ilves.com -sivustolla.

7. Ilves käsittelee tilaajien henkilötietoja tietosuojasäännösten mukaisesti (ilves.com/tietosuojaseloste)

Laskutuslisä

Mikäli et ole maksanut kausikorttiasi 12.6.2023 mennessä, lähetämme sinulle laskun kausikortista. Lasku lähetetään sähköpostitse ja siihen lisätään 8 euron laskutuslisä. Laskun eräpäivä on 4.8.2023. Jos kausikorttia ei ole maksettu viimeistään eräpäivänä, varaus peruuntuu.