Uutinen

Kiekko jäähän huomenna Teivossa

Raviliiga

Jääkiekon Liiga-kausi alkaa tämän viikon perjantaina ja Raviliiga ensi viikon perjantaina. Teivossa annetaan vauhtia tulevaan tiistaina 5.9. Kiekko jäähän -teemalla ajettavissa raveissa.

Teivossa tapahtuu huomenna runsaasti myös radan reunalla. Illassa on mukana molempien tamperelaisten Raviliiga-joukkueiden, Ilveksen ja Tapparan, pelaajia. Nimmareita on jaossa, ja pelaajien kanssa voi käydä kuvauttamassa itsensä. Ilveksestä paikalla ovat Eemeli Suomi ja Juuso Pulli.

Ilta kuluu vahvasti kiekkohenkisesti ja De Luxe -ravintolan puolella ilta on Raviliiga-henkeen juonnettu. Luvassa on erilaisia kilpailuja ja molempien Raviliiga-varsojen valmentajien haastattelu tulevasta varsavalinnasta.

Muistathan, että Ilves järjestää perjantaina 15.9. maksuttoman bussikyydin Ypäjän hevoshuutokauppaan. Bussi lähtee klo 13.30 Hakametsän jäähallilta ja palaa illalla samaan paikkaan. Ilmoittautua voit sähköpostilla: raviliiga.ilves@teivo.fi.

 


Ilves kohtaa perjantaina Liiga-kauden avausottelussaan paikallisvastustaja Tapparan. Tervetuloa Hakametsään kokemaan sarja-avauksen kiihkeä ja latautunut tunnelma!

TWITTER

Lisää aiheita

8.8.2022 / Uutinen

CHL-kotiotteluiden liput nyt myynnissä!

Lipunmyynti CHL:n Nokia Arenalla pelattaviin kotiotteluihin on nyt avoinna. CHL:n lohkovaiheen kotiottelut: Pe 9.9. klo 19:00 Ilves – Fribourg-Gottéron Su 11.9. klo 16:00 Ilves –...

LUE LISÄÄ


2.8.2022 / Uutinen

Ilves ja Tappara tarjoavat taas ottelukyydit – Nysse ja liigajoukkueet sopivat lippuyhteistyöstä

Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse, Tappara ja Ilves ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Syyskuusta lähtien kaikki Tapparan ja Ilveksen Liiga-otteluliput ja jääkiekon Mestarien Liiga CHL-pelien otteluliput toimivat matkalippuina...

LUE LISÄÄ


22.7.2022 / Uutinen

Henrik Haapala jatkaa Ilveksessä

Ilves ja hyökkääjä Henrik Haapala ovat solmineet jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2022–2023. Maaliskuun alussa Ilveksen joukkueeseen liittynyt hyökkääjä Henrik Haapala, 28, teki viime kevään aikana...

LUE LISÄÄ