1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. MM 2022 -kotikisojen VIP-paketit myynnissä – varaa paikkasi Ilveksen sivustolta!

MM 2022 -kotikisojen VIP-paketit myynnissä – varaa paikkasi Ilveksen sivustolta!

Ilves Hockey Oy / Mikko Alahäivälä

Suomi isännöi jääkiekon miesten MM-kisoja 13.-29.5.2022. Tampereella ja Helsingissä järjestettävän turnauksen päänäyttämönä ja Leijonien kotikenttänä toimii Tampere, jossa pelataan myös kisojen ratkaisuottelut. Ilves Hockey Oy on mukana MM 2022 -järjestelytoimikunnassa osallistuen vahvasti turnauksen VIP-tuotteiden myyntiin.

Keväällä 2022 Suomessa pelattavien jääkiekon miesten MM-kisojen VIP-paketit ovat nyt myynnissä. Verkkosivuston mm22.ilves.com kautta voit varata kisojen kaikki aitio-, VIP- ja yrityspaketit asiakaspalveluyhteyksineen. Tuotteiden hinnat ovat täysin yhtenevät muiden MM 2022 -myyntikanavien kanssa. Yleisen lipunmyynnin käynnistymisestä kisaorganisaatio tiedottaa myöhemmin.

Ilves Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalon odotukset MM-turnauksesta ovat korkealla.

– MM-kotikisat ja Leijonien ottelut Tampereella tulevat olemaan unohtumaton kokemus, ja kisatunnelma kannattaa ehdottomasti kokea paikan päällä. Tampere on huomion keskipisteenä, mutta kotikisojen positiivinen vaikutus heijastuu myös lähiseuduille, sanoo Jalo.

– Ilves on mukana MM-kisojen järjestelytoimikunnassa tarjoamalla panoksensa turnauksen VIP-pakettien myyntiin. Olemme tuottaneet tätä varten oman myyntisivustomme, jonka kautta ostetuista tuotteista seura saa provision. Ennakkokysyntä on ollut huomattavan vahvaa, joten omat VIP-paketit kannattaa varmistaa mahdollisimman pian.


Pelicans haki pisteet Hakametsästä
Pelicans head home as winners
UUTISET