Playoffs-kausikortti

Kausikortti-info

 • Opiskelijat ja eläkeläiset -30% alennus kaikista hintakategorioista.
 • Nuoriso (7-16 v.) -50% alennus kaikista hintakategorioista.
 • Rivin päätypaikat (kaksi ensimmäistä penkkiä) +15% hintakategorian mukaan.
 • Kausikorttien hinnat sisältävät alv 10%.
 • Opiskelija- ja eläkeläiskausikorttien haltijoiden on varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava virallinen kortti lipunluvun yhteydessä.
 • Seisomakatsomo: Ilveksen kannattajien seisomakatsomo sijaitsee katsomoiden A1 – B1 välissä.
 • Anniskelukatsomo K18: yläkatsomossa C3 vasen – C4 oikea.

Kausikortti on matkalippusi Tampereen seudun joukkoliikenteessä

Ilveksen kausikortit sisältävät matkustusoikeuden ottelupäivänä Tampereen seudun joukkoliikenteen eli Nyssen kaikissa busseissa ja ratikoissa sekä junissa.

Matkustusoikeus alkaa kolme (3) tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi (5) tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Matkustusoikeus pitää vahvistaa näyttämällä ottelulipussa olevaa viivakoodia lippulaitteella aina bussin tai ratikan kyytiin noustessa, myös vaihtaessa. Junamatkoilla lippu näytetään asemalaiturin lippulaitteella jo ennen lähtöä.

Katso vyöhykkeet täältä: nysse.fi/liput-ja-hinnat/vyohykkeet.html


Tärkeää tietoa playoffs-kausikortista uusille kausikorttiasiakkaille:

 • Playoffs-kausikorttiin 2024 sisältyy enimmillään 12 playoffs-ottelua. Kausikortilla oma vakiopaikkasi on käytössäsi kaikissa kevään 2024 playoffs-otteluissa.
 • Uudet playoffs-kausikortit veloitetaan kokonaisuudessaan yllä olevan hinnaston mukaisesti oston yhteydessä. Kausikorttihinnat on laskettu 12 playoffs-ottelun mukaan. Mikäli playoffs-otteluita pelataan vähemmän, hyvitetään pelaamattomat ottelut seuraavan kauden kausikorttihinnasta. Eli todellisuudessa maksatte ainoastaan pelatuista otteluista.
 • Lunastamalla Ilveksen playoffs-kausikortin sitoudut noudattamaan kestotilaussopimuksen sopimusehtoja.
 • Playoffs-kausikortit ovat myynnissä keskiviikosta 6.3.2024 klo 12:00 alkaen verkkokaupassa sekä Nokia Arenan Ilves-Kaupalla osoitteessa Kansikatu 3, 33100 Tampere. Ilves-Kauppa on avoinna ma-pe 10–17, la 10–15. Ostaessasi kausikortin verkkokaupasta, on kausikorttisi noudettavissa ennakkoon 13.3.2024 alkaen Nokia Arenan Ilves-Kaupalta tai kortin voi noutaa ensimmäisessä playoffs-ottelussa Nokia Arenan aulan lipunmyynnin infopisteeltä, joka aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkua.
 • Nokia Arenan Ilves-Kaupalla voit maksaa playoffs-kausikortin jollakin seuraavista maksutavoista: korttimaksu, käteinen, Tyky-setelit sekä online, ePassi, Smartumpay- ja Smartum-seteli, Edenred-seteli ja korttimaksu sekä MyEdenred-mobiilimaksu (kulttuuri- ja virike-edut ovat henkilökohtaisia ja voit maksaa niillä vain oman kausikorttisi).
 • Voit myös lainata kausikorttiasi määräaikaisesti toiselle käyttäjälle Tampereen Ilves mobiilisovelluksessa. Mobiilikausikortti on aina mukanasi Tampereen Ilves -mobiilisovelluksessa, jonka voit ladata Google Play -kaupasta tai App Storesta.

Tärkeää tietoa playoffs-kausikortista runkosarjan 2023-2024 kausikorttilaisille:

 • Nykyinen kausikorttisi toimii normaalisti myös playoffseissa, eli et tarvitse uutta korttia.
 • Playoffs-kausikortit veloitetaan jälkilaskutuksella pelattujen kotiotteluiden mukaan Liiga-kauden 2023-2024 playoffs-otteluiden päätyttyä. Jälkilaskutus koskee vain runkosarjan kausikorttilaisia ja laskussa ei peritä erikseen laskutuslisää. Lippupiste alkaa lähettämään laskuja playoffs-kausikorteista 13.5.2024 alkaen.
 • Mikäli haluat maksaa playoffs-kausikorttisi jollakin seuraavista maksutavoista: käteinen, Tyky-setelit sekä online, ePassi, Smartumpay- ja Smartum-seteli, Edenred-seteli ja korttimaksu sekä MyEdenred-mobiilimaksu (kulttuuri- ja virike-edut ovat henkilökohtaisia ja voit maksaa niillä vain oman kausikorttisi), asioithan tämän kauden playoffs-otteluiden päätyttyä, kausikorttilaskun saatuasi, Nokia Arenan Ilves-Kaupalla.
 • Jos haluat vaihtaa runkosarjan kausikorttipaikkaasi playoffseihin, olethan yhteydessä Lippupisteen kausikorttilaisten palvelunumeroon maanantaista 4.3.2024 alkaen puh. 010 633 1073 (arkisin klo 10-16) tai sähköpostilla ilves@lippu.fi. Kausikorttipaikan vaihdosta veloitetaan 20€:n palvelumaksu. Valmistauduthan kertomaan kausikorttisi asiakasnumeron mahdollista paikanvaihtoa tehdessä. Tässä tapauksessa runkosarjan kausikorttisi ei enää toimi ja uuden kausikorttisi voit noutaa Nokia Arenan Ilves-Kaupalta keskiviikosta 13.3.2024 alkaen.
 • Mikäli haluat peruuttaa kausikorttisi playoffs-otteluihin, voit tehdä sen tiistaihin 12.3.2024 mennessä peruutuslomakkeella.
 • Vaikka peruuttaisit kausikorttisi playoffseihin, se on normaalisti voimassa jälleen runkosarjakauden 2024-2025 alkaessa, jollet erikseen peruuta kausikorttisi tilausta. Infoamme ensi kauden runkosarjan kausikorttien peruutusmahdollisuudesta myöhemmin kevään aikana.

Tiedustelut

Lippupisteen kausikorttiasiakkaiden palvelu: 010 633 1073 (arkisin klo 10-16) tai ilves@lippu.fi

Kausikortin kestotilauksen sopimusehdot.