Pysäköintimahdollisuudet autoilijoille Nokia Arenan läheisyydessä:
https://moovy.fi/autoilijoille/saapuminen-kansiareenalle/


Invapysäköintipaikat

Sorinkadulla 4 kaupungin invapysäköintipaikkaa. Lisäksi lähimmät invapysäköintipaikat sijaitsevat Aimo Park Areena- pysäköintihallissa. Invapaikkoja löytyy 14 ja pysäköintihallista on suora, esteetön kulkuyhteys sisäkautta areenan aulaan.


Tilausajojen pysäköinti

Tilausajoille on kaksi pysäköintipaikkaa areenan läheisyydessä.

Tapahtuman aikana linja-autot voi pysäköidä max. 6 tunniksi Kalevankankaan hautausmaan vierustalle tai Salhojankadun linja-autojen pysäköintipaikoille. Linja-autojen pysäköintimaikat on merkitty liikennemerkein.


Ilves kausikorttipysäköinti 2021-2022 Nokia Arenalla

Saatavilla Moovyssa 25.12.2021 asti.

Pysäköintipaketti sisältää kaikki areenan pelattavat runkosarjan kotiottelut kauden 2021-2022 aikana. Tuote oikeuttaa pysäköintiin Ilveksen runkosarjan kotiotteluiden aikana P-Asemalla, P-Tamperetalossa tai P-Tullintorilla nimeämättömälle paikalle. Pysäköintioikeus ei takaa vapaata paikkaa tietyssä pysäköintikohteessa, joten jos esim. P-Tampere-talo on täynnä, tulee tällöin pysäköidä P-Asemalle tai P-Tullintorille.

P-Asema, Rautatienkatu 25, Tampere
P-Tampere-talo, Åkerlundinkatu 4, Tampere
P-Tullintori, Åkerlundinkatu 10 / Pinninkatu 50, Tampere

Pysäköintipaketin hinta kaudelle 2021-2022 on 175 € (sis. alv 24 %). Ensimmäiset pelit areenalla pelataan joulukuussa ja pysäköintipaketti veloitetaan kerralla 1.1.2022.

Pysäköintioikeus on voimassa alkaen tunti (1 h) ennen ottelun alkua ja kokonaisuudessaan neljä tuntia: Esimerkiksi ottelu alkaa klo 18:30, jolloin pysäköintioikeus on voimassa klo 17:30 – 21:30. Muuna aikana pysäköinnistä veloitetaan kunkin pysäköintikohteen hinnaston mukainen maksu.


Pysäköintioikeuden vuokraaminen

Pysäköinti tapahtuu puhelimeen ladattavalla Moovy-pysäköintisovelluksella. Sovellukseen voi tutustua osoitteessa www.moovy.fi.

Pysäköintioikeuden voi vuokrata suoraan Moovy-sovelluksen Kaupasta tai Moovyn yritystilin kautta. Sovelluksen kautta vuokrattavien paikkojen maksu veloitetaan käyttäjätilille lisätyltä maksukortilta. Yritystilin kautta vuokrattujen paikkojen maksut laskutetaan yritykseltä. Yrityksen voivat hankkia pysäköintioikeuden laskulla osoitteesta https://business.moovy.fi.

Lisätietoja pysäköintipaketista saatte asiakaspalvelustamme.

Moovy Asiakaspalvelu
puh. 03 387 8222
asiakaspalvelu@moovy.fi