1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Semifinaalien kolmas kohtaaminen edessä Nokia Arenalla

Semifinaalien kolmas kohtaaminen edessä Nokia Arenalla

Ilves.com
Ilves TI 12.4. klo 18:30 TPS

Semifinaalit: Ilves–TPS 1-1

Ilves ja TPS kohtaavat tänään kolmatta kertaa. Molempien joukkueiden voitettua ensimmäiset kotiottelunsa jatketaan pelejä tänään Nokia Arenalla. Ilves voitti ensimmäisen kohtaamisen lauantaina lukemin 3-2 ja sunnuntaina TPS otti ensimmäisen kiinnityksen lukemin 6-0. Kumpi nappaa ensimmäisenä toisen kiinnityksen?

Runkosarjassa molemmat joukkueet voittivat molemmat keskinäiset vieraspelit, mutta nyt sarja on alkanut kahdella kotivoitolla. Ilveksellä ollessa runkosarjassa ansaittu kotietu tarkoittaa, että TPS:n pitää voittaa riippumatta omista kotiotteluistaan vähintään kerran Nokia Arenalla.

Kotijoukkueena iltaan lähtevä Ilves on joutunut hakemaan enemmän uutta sykettä sarjaan pelattuaan seitsemän kamppailun sarjan täysin erilaista jääkiekkoa Kärppiä vastaan. Vierailija TPS on ollutkin tasaviisikoin edellä kahdessa ensimmäisessä kamppailussa ja tänään on mielenkiintoista nähdä minkälaisia lääkkeitä tähän on löydetty välipäivän aikana.

Pudotuspeleissä Ilveksen tehokkain pelaaja on ollut Henrik Haapala, jonka pelikunto on yksi illan jännittävimmistä seurattavista asioista. Pelatessaan Haapala on ollut peliaikaan nähden huipputehokas ja etenkin ylivoimalla jopa sarjan suuntaa muuttava pelaaja. Runkosarjassa huipputehot iskeneellä Les Lancasterilla on pudotuspeleissä ollut vaikeuksia tuottaa hyökkäyspäähän tulosta ja Lancasterin pistesaldo onkin toistaiseksi nollissa.

Sunnuntaina hattutempun iskenyt TPS:n 20-vuotias Mikael Pyyhtiä on vaarallisessa vireessä. Nuori huippulupaus iski jo runkosarjassa 21 osumaa, joista peräti viisitoista tammi-helmikuussa. Pudotuspeleissä nuorukainen on iskenyt yhdeksässä ottelussa tehot 5+4=9.

Osta lippu

Kannattajatuotteet: kauppa.ilves.com

Stefan’s at Arena & aitiot

Stefan’s at Arena -katsomoravintolassa seuraat ottelun areenan parhailta paikoilta omassa pöydässä samalla tarjoiluista nauttien. Hintaan sisältyy kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltu menu. Varaa paikkasi VIP-verkkokaupassamme!

VIP-verkkokaupasta ostetut aitiot 15% alennuksella normaalihinnasta! Tutustu tarjontaamme ja varaa uudenlainen otteluelämys osoitteesta vip.ilves.com

Ottelutapahtuma

Tapahtuman ovet aukeavat 1,5h tuntia ennen ottelun alkua kello 17:00. Ottelun alkushow alkaa kello 18:15. Saavuthan ajoissa paikalle ruuhkan välttämiseksi. Lue lisää Nokia Arenan ravintolapalveluista ja saapumisesta.

Pregame- ja aftergame-tapahtumat

Original Long Drink Barin happy hour kello 17:00-18:00. Pregame-tapahtuma alkaa noin kello 17:30, jossa haastateltavana on pelaaja-agentti Juha Hautamaa. Tapahtumassa järjestetään myös avausmaaliveikkaus, jonka palkintona on #11 Joni Ikosen maila nimikirjoituksella. Aftergame-tapahtumassa ottelun jälkeen on luvassa pelaajahaastattelu.

Ottelulipulla veloituksetta Nokia Arenalle: Nyssen kyytiin jääkiekko-ottelulipulla


Lue lisää

Haastattelu: Välipäivän haastattelussa Arttu Ruotsalainen
Uutinen: Maalivahti Niko Parkkinen liittyy Ilveksen joukkueeseen

Otto Heinonen and Jani Nyman to represent Finland at 2022 IIHF U18 World Championship
Kotietu siirtyi Turkuun
UUTISET