VIP Nokia Arena

Stefan’s at Arena -katsomoravintola VIP

Stefan’s at Arena -katsomoravintola VIP sijaitsee aitiokerroksessa areenan eteläpäädyssä. Ravintolan n. 200 asiakaspaikkaa tarjoaa VIP-asiakkaille loistavat puitteet onnistuneeseen elämykseen. Ravintolassa seurataan ottelua areenan parhailta paikoilta nauttien samalla ravintolan antimista. Hintaan sisältyy kolmen ruokalajin tasokas pöytiin tarjoiltu menu. Ruokajuomat tilataan ja maksetaan erikseen. Ravintola avataan 1,5 tuntia (paikallisotteluissa 2 tuntia) ennen ottelun alkua. Suosittelemme saapumaan ravintolaan mahdollisimman pian tilan avauduttua tarjoiluiden sujuvuuden takaamiseksi.

Hinta: 119 € sis. alv /hlö (paikallisottelussa 190 € sis. alv)

Hintaan sisältyy:

  • ottelulippu
  • kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltu menu
  • istumapaikat omassa katsomoravintolan pöydässä

Ajankohtainen Stefan’s at Arena -katsomoravintolan menu: lataa tästä (PDF)
Lisätietoja menusta: 050 349 5033 / stefans.arena@noho.fi


Stefan’s at Arena -katsomoravintolassa on pöytäryhmiä kolmella eri tasolla. Pöydät täytetään varausjärjestyksessä alkaen ravintolan alatasolta, jonne pyrimme ensisijaisesti sijoittamaan vähintään kolmen hengen seurueita.

Alataso

Alatason pöydät sijaitsevat katsomoravintolan parvella, josta on esteetön näkyvyys jäälle. Kaikki alatason pöydät ovat neljän hengen pöytiä.

Ylätaso

Ravintolan ylätasolla on neljän ja kuuden hengen korotettuja pöytiä, joista on myös hyvät näkymät jäälle. Pöytäryhmien ollessa täynnä, voi osalle pöytäseurueesta muodostua heikompi näkyvyys jäälle. Tässä tapauksessa tarjoamme mahdollisuuden seurata ottelua erien ajan katsomoravintolan alapuolella tai yläpuolella olevasta katsomosta.

Takapöydät

Ravintolan takaosassa on myös 2-6 hengen pöytiä, joista ei ole näkyvyyttä jäälle. Ravintolan ala- ja ylätason ollessa täynnä, myymme paikkoja myös näihin pöytiin sisältäen kolmen ruokalajin menun sekä paikan katsomoravintolan alapuolella tai yläpuolella olevasta katsomosta.

Hinta: 109 € sis. alv /hlö (paikallisottelussa 170 € sis. alv)


Upgrade Stefan’s at Arena -katsomoravintolaan

Kausikorttilaisilla ja jo aiemmin ottelulipun ostaneilla on mahdollisuus ostaa upgrade-lippu Stefan’siin. Upgrade- lippupaikat ovat Stefan’sin takapöydille ja ottelua mennään seuraamaan omille katsomopaikoille. Mikäli ottelupäivänä on vielä ala- tai ylätasolla vapaita pöytiä, saa ottelua seurata ylä-/alatason pöytäpaikoilta. Upgrade-lipun voi ostaa Nokia Arenan Ilves-Kaupalta tai soittamalla numeroon 03 225 9426. Upgrade-paikkoja ei ole saatavilla paikallisotteluihin.

Hinta: 89€ sis. alv /hlö


Saapuminen Stefan’s at Arena -katsomoravintolaan

Nokia Arenalle saapuessanne käyttäkää areenan pääsisäänkäynnin B-ovia. Pääovien jälkeen siirtykää aulan oikeanpuoleisista lippuporteista portaisiin. Lippuporteissa luetaan Stefan’s -katsomoravintolan liput. Portaiden jälkeen kuljetaan oikealle B-käytävää pitkin, kunnes katsomoaukon B8 kohdalla käytävän oikealta puolelta nousevat portaat Stefan’s-katsomoravintolaan. Saapuessanne Stefan’s-katsomoravintolaan teidät ohjataan teille varattuun pöytään.


Aitioiden ja VIP-pakettien varaus- ja peruutusehdot

Tilaus tulee tarkistaa ja vahvistaa, jonka jälkeen tilaus muuttuu sitovaksi, ja viralliset maksu- ja varausehdot astuvat voimaan. Varausten peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme asiakkaalta puolet varauksen hinnasta.

Mikäli varaus peruutetaan alle viikko ennen tapahtumaa, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan varauksesta. Mikäli tapahtuma peruutetaan tai viranomaisten asettamien rajoitusten vuoksi ostettuja tuotteita ei pystytä käyttämään, palautetaan ostajalle hyvityksenä peruutetuista tuotteista suoritettu maksu.

Myyjä toimittaa lähempänä tapahtumaa tilaukseen sisältyvät tapahtumaliput sekä tarvittavan ohjeistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Myyjä pidättää oikeuden mahdollisiin paketin sisällön muutoksiin ja ilmoittaa tästä välittömästi tilaajalle.


Varaukset

Verkkokauppa: vip.ilves.com
Puhelin: 03 225 9426
Sähköposti: varaukset@ilves.com