1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Harjoitusottelut käynnistyvät – Ilves isännöi Decens Tampere Cupia

Harjoitusottelut käynnistyvät – Ilves isännöi Decens Tampere Cupia

Ilves-Hockey Oy

Tänään käynnistyvä Decens Tampere Cup avaa kiekkokauden Tampereella. Hakametsän jäähallissa pelattavassa turnauksessa nähdään Ilveksen ja Tapparan ohella HIFK ja SaiPa.

Kaksipäiväinen turnaus käynnistyy perjantaina 9.8. SaiPa-HIFK-ottelulla, joka alkaa Hakametsässä klo 16.30. Iltaotteluna pelattava Ilves-Tappara-paikalliskamppailu alkaa klo 20.00. Lauantaina pronssiottelussa kohtaavat perjantain pelien häviäjät ja finaalissa voittajat. Päivän ensimmäinen ottelu käynnistyy klo 14.00 ja jälkimmäinen ottelu, jossa Ilves pelaa riippumatta perjantain pelin tuloksesta, klo 18.00.

Kummankin päivän ottelut sisältävät turnausliput maksavat 25 euroa, ja päivälippujen hinta on 15 euroa. 7-16-vuotiaiden nuorten turnauslippu maksaa 10 euroa ja päivälippu 6 euroa. Pelien välissä on mahdollista poistua hallista, mutta pääsylippu tulee säilyttää mukana. Pääsylippu luetaan sekä ulos lähdettäessä että sisään palattaessa.

Ticketmasterin myyntikanavien ohella Hakametsän jäähallin lipunmyynti on avoinna molempina päivinä. Sisäänkäynti jäähalliin tapahtuu C-päädyn molemmista ovista, ja perjantai-illan paikallispelissä on käytössä myös hallin B/D-kulmauksen ovi. Liigaotteluista poiketen jäähallin D2-katsomo toimii Decens Tampere Cupissa anniskelualueena, josta on mahdollista seurata pelejä.

Pysäköinti on jäähallin parkkipaikoilla maksutonta. Hakametsään kulkevat bussilinjat ja -aikataulut löydät Tampereen seudun joukkoliikenteen sivuilta tästä linkistä.

Keskiviikkona julkistetut Ilveksen uudet pelipaidat ovat myynnissä Hakametsän Ilves-Kaupassa. Decens Tampere Cupissa saatavilla ovat kannattajapaitojen aikuisten koot, ja juniorikokoiset paidat tulevat myös myyntiin ensi viikolla. Kannattajapaitojen ohella Ilves-Kaupassa on saatavilla mm. uusia huppareita, pyyhkeitä, naisten urheilulegginsejä ja toppeja.

Tervetuloa Hakametsään!


Liput:

Turnauslippu: Aikuiset 25 € / 7-16-vuotiaat 10 €

Perjantain päivälippu: Aikuiset 15 € / 7-16-vuotiaat 6 €

Lauantain päivälippu: Aikuiset 15 € / 7-16-vuotiaat 6 €

Huom: Decens Tampere Cupin ottelut eivät sisälly kausikortin hintaan.


Turnauksen otteluohjelma:

Pe 9.8. klo 16.30 SaiPa – HIFK

Pe 9.8. klo 20.00 Ilves – Tappara

La 10.8. klo 14.00 Tappara – HIFK / SaiPa

La 10.8. klo 18.00 Ilves – HIFK / SaiPa

Eemeli Suomi odottaa innolla tamperelaisen kiekkokauden avausta
Ilves valitsi ekologisemman vaihtoehdon – kannattajapaidat valmistetaan kierrätetyistä muovipulloista
UUTISET