1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Päivitetty: Hook Corner aloittaa Hakametsässä – Ilves-Jukurit-ottelussa vieraina Timo Peltomaa ja Jukka Tammi

Päivitetty: Hook Corner aloittaa Hakametsässä – Ilves-Jukurit-ottelussa vieraina Timo Peltomaa ja Jukka Tammi

Ilves-Hockey Oy

Hakametsän jäähallin B-käytävän alakerrassa toimivassa legendaarisessa Ravintola Hookissa järjestetään keskiviikon Ilves-Jukurit-pelissä Hook Corner, johon saapuvat vieraiksi Ilveksen joukkueenjohtaja Timo Peltomaa ja maalivahtilegenda Jukka Tammi.

Jäähallin ja Ravintola Hookin ovet aukeavat klo 17.30, ja Hook Cornerin ohjelma alkaa klo 18.00. Haastattelut jatkuvat ravintolatilassa toisella erätauolla. Ennen ottelua halliin pääsee sisään myös suoraan Hookin omasta ovesta, joka on jäähallin lipputankorivistön kohdalla.

Seuraava Hook Corner järjestetään tiistaina 10.3. Ilves-Ässät-ottelussa, joka on Ilveksen viimeinen kotiottelu runkosarjassa. Konsepti jatkuu myös pudotuspelikierroksilla.

Ravintola Hookissa on saatavilla siipiä kolmessa eri annoskoossa (12, 18 tai 25 kpl) ja kolmella eri kastikevaihtoehdolla (medium, hot, buffalo). Lisäksi tarjolla on tietysti myös erilaisia juomia. Hook Corner -otteluissa on tarjouksena 12 siipeä ja juoma yhteishintaan 13 euroa.

Hakametsän Ravintola Hook on mahdollista varata myös kokonaan omaa tilaisuutta varten. Ole yhteydessä Ilveksen myyntiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ilves.com.

Päivitys 18.2.2020: Muutettu tieto toisesta vieraasta. Sairastelun vuoksi tilaisuuden väliin jättävän Risto Jalon tilalle vieraaksi saapuu Timo Peltomaa.


Ravintola Hook Hakametsä | ravintolahook.fi


Ilves nousi vierasvoittoon Jyväskylässä
Ilves FanStand
UUTISET