1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves-Kaupan joulumyynti käynnistyy Takojankadulla maanantaina 11.12.

Ilves-Kaupan joulumyynti käynnistyy Takojankadulla maanantaina 11.12.

Ilves-Hockey Oy

Ilves-Kaupan perinteinen joulumyynti käynnistyy maanantaina 11. joulukuuta Ilves-Hockey Oy:n vanhalla toimistolla, os. Takojankatu 11. Ennen joulua myymälä on avoinna maanantaista torstaihin 11.-14.12. sekä maanantaista perjantaihin 18.-22.12. klo 13.00-19.00.

Tuttujen Ilves-tavaroiden lisäksi on myynnissä runsaasti uusia tuotteita, kuten pipoja, asusteita ja lippalakkeja. Valikoimasta löytyy myös suklaata, rannekelloja, shampoota, juomalaseja, kylpytakkeja ja lannepyyhkeitä.

– Meiltä saa pukinkonttiin kaikenikäisille sopivia Ilves-tuotteita. Yksi uutuuksistamme on seuran väreihin maalattu leivänpaahdin. Esillä on paljon myös tuttuja ja perinteisiä Ilves-tuotteita, joilla on mukava muistaa sukulaisia ja ystäviä joulun aikaan, kertoo Ilves-Kaupan tuotevastaava Satu Laakso.

Ilves-Kaupan perinteisessä joulumyyntitapahtumassa on tarjolla myös glögiä, kahvia ja piparkakkuja. Päivittäisistä pelaajavierailuista löytyy tarkempaa tietoa seuran somekanavista.

HUOM! Maanantaihin 18.12. klo 15.00 mennessä tehdyt Ilves-Kaupan verkkokauppatilaukset toimitetaan perille ennen joulua. Myöhemmin tulleiden tilausten toimitusta ennen joulua emme voi taata.

Ilves juhli voittoa upean kiekkoillan päätteeksi
Ilveksen Suomi 100 -juhlapaitojen huutokauppa käynnistyy perjantaina 8.12.
UUTISET