Uutinen

Ilves-Kaupan joulumyynti käynnistyy Takojankadulla maanantaina 11.12.

Ilves-Hockey Oy
Timo Koistinen

Ilves-Kaupan perinteinen joulumyynti käynnistyy maanantaina 11. joulukuuta Ilves-Hockey Oy:n vanhalla toimistolla, os. Takojankatu 11. Ennen joulua myymälä on avoinna maanantaista torstaihin 11.-14.12. sekä maanantaista perjantaihin 18.-22.12. klo 13.00-19.00.

Tuttujen Ilves-tavaroiden lisäksi on myynnissä runsaasti uusia tuotteita, kuten pipoja, asusteita ja lippalakkeja. Valikoimasta löytyy myös suklaata, rannekelloja, shampoota, juomalaseja, kylpytakkeja ja lannepyyhkeitä.

– Meiltä saa pukinkonttiin kaikenikäisille sopivia Ilves-tuotteita. Yksi uutuuksistamme on seuran väreihin maalattu leivänpaahdin. Esillä on paljon myös tuttuja ja perinteisiä Ilves-tuotteita, joilla on mukava muistaa sukulaisia ja ystäviä joulun aikaan, kertoo Ilves-Kaupan tuotevastaava Satu Laakso.

Ilves-Kaupan perinteisessä joulumyyntitapahtumassa on tarjolla myös glögiä, kahvia ja piparkakkuja. Päivittäisistä pelaajavierailuista löytyy tarkempaa tietoa seuran somekanavista.

HUOM! Maanantaihin 18.12. klo 15.00 mennessä tehdyt Ilves-Kaupan verkkokauppatilaukset toimitetaan perille ennen joulua. Myöhemmin tulleiden tilausten toimitusta ennen joulua emme voi taata.


Ilves–Sport lauantaina 9.12. klo 17:00 Hakametsässä. Tervetuloa!

TWITTER

Lisää aiheita

8.8.2022 / Uutinen

CHL-kotiotteluiden liput nyt myynnissä!

Lipunmyynti CHL:n Nokia Arenalla pelattaviin kotiotteluihin on nyt avoinna. CHL:n lohkovaiheen kotiottelut: Pe 9.9. klo 19:00 Ilves – Fribourg-Gottéron Su 11.9. klo 16:00 Ilves –...

LUE LISÄÄ


2.8.2022 / Uutinen

Ilves ja Tappara tarjoavat taas ottelukyydit – Nysse ja liigajoukkueet sopivat lippuyhteistyöstä

Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse, Tappara ja Ilves ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Syyskuusta lähtien kaikki Tapparan ja Ilveksen Liiga-otteluliput ja jääkiekon Mestarien Liiga CHL-pelien otteluliput toimivat matkalippuina...

LUE LISÄÄ


22.7.2022 / Uutinen

Henrik Haapala jatkaa Ilveksessä

Ilves ja hyökkääjä Henrik Haapala ovat solmineet jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2022–2023. Maaliskuun alussa Ilveksen joukkueeseen liittynyt hyökkääjä Henrik Haapala, 28, teki viime kevään aikana...

LUE LISÄÄ