Vesa Suonsyrjä
Ässät PE 29.1. klo 18:00 Ilves

Ilves matkustaa tänään Poriin, jossa se kohtaa Ässät poikkeuksellisesti kello 18:00 alkavassa ottelussa. Molemmilla joukkueilla on tappioita alla, joten tärkeät pisteet ovat jälleen jaossa.

Ässät vahvistaneet rivejään

Liigassa sijalla yksitoista oleva Ässät on vahvistanut rivejään viime aikoina kovilla nimillä kun puolustaja Joe Morrow ja hyökkääjä Ty Rattle ovat liittyneet joukkueeseen. Oman mielenkiintonsa otteluun tekee myös pelaajavaihto joukkueiden välillä, jossa puolustajat Nikolas Matinpalo ja Niklas Peltomäki vaihtoivat seuroja ja tänään puolustajat kohtaavat vanhat seuransa. Ty Rattle ei pelaa vielä tässä ottelussa.

Ässien kultakypärää kantaa Peter Tiivola, joka on tehnyt 20 ottelussa 21 tehopistettä. Sebastian Wännström on osunut peräti 14 kertaa. Nuori Samuli Aaltonen on tullut rytinällä liigaan ja tehnyt kolmeen otteluun tehot 2+1.

Ilveksellä vaikea jakso käynnissä

Neljä perättäistä tappiota on saanut Ilveksen leirissä mielet mietteliäiksi. Sarjasijoitus joukkueella on edelleen hienosti kolmas, mutta takana joukkueet ovat päässeet iskuetäisyydelle ja esimerkiksi sijalla seitsemän oleva KalPa on ainoastaan kolmen pisteen päässä.

Kolme viikkoa sitten joukkueet kohtasivat edellisen kerran ja silloin Ilves oli vahvempi lukemin 4-2.

Ilves on sekoittanut ketjuja rankalla kädellä. Puolustusessa debytoivalle Peltomäelle ottelu on sadas runkosarjassa.

Ilveksen poissaolot ja alustavat toipumisajat 29.1.2021 :

Matias Myttynen, 1 viikko
Niko Peltola, Helmikuu 2021
Taavi Vartiainen, toistaiseksi

Pregame-livestudio: Ilves-SaiPa lauantaina 30.1.
Ilves Hockey Podcast – Puolustuksen puheenvuoro
UUTISET