1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Pregame-livestudio: Ilves-SaiPa lauantaina 30.1.

Pregame-livestudio: Ilves-SaiPa lauantaina 30.1.

Ilves.com

Ilves järjestää videostriimin välityksellä toteutettavan pregame-livestudion ennen lauantaina 30.1. pelattavaa Ilves-SaiPa-kotiottelua. Ottelu pelataan rajoitusten vuoksi ilman yleisöä, mutta Ilveksen studion ja C Moren tai FUN Tampereen kiekkolähetyksen myötä pääset ottelufiilikseen myös kotisohvalla.

Tutut Ilves-Klubin ohjelmajuontajat, Sara Perttunen ja Ekku Lagerstam, tuovat Ilveksen pregame-livestudion nyt sekä reaaliaikaisesti että tallennuspalveluna videostriimin katsojille. Lähetyksen vastaanottamiseen riittää normaalit selainpohjaiset tietokone- ja mobiilialustat.

Striimin chat-osiossa voit tuoda esiin omia ajatuksiasi ja kysymyksiäsi mukaan studioon. Kaikkia viestejä emme pysty livelähetyksen aikana huomioimaan, mutta käsittelemme kaikki vastineet ja palaamme asiaan seuraavan kotiottelumme pregame-livestudion ohjelmassa.

Liput pregame-studioon ovat ostettavissa ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupasta hintaan 5,99 € / kpl + palvelumaksu, ja livestriimi on katsottavissa Keikalla.fi-verkkopalvelusta. Striimin katsomiseen tarvittava koodi löytyy Lippupisteen lähettämästä tilausvahvistuksesta, ei itse lipusta. Tallenne on katsottavissa 48 tuntia ohjelman jälkeen.

Tervetuloa Saran ja Ekun seuraan Ilves-studiolle!


Pregame-ohjelma: Ilves-SaiPa lauantaina 30.1.

16.10 Lähetys aukeaa
16.15 Ilves Pregame

  • Avaus
  • Valmentajahaastattelut: SaiPa – Ville Hämäläinen ja Ilves – Timo Peltomaa (Joukkueenjohtaja)
  • Pregame studiovieras – Ilves Hockey Legend, Lasse Oksanen
  • Ilves Hakametsässä – Jarkko Parikka, pelaajahaastattelu
  • Illan yhteenveto

16.45 Lähetys päättyy

Ohjelman juonto: Sara Perttunen & Ekku Lagerstam

Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla
Ilves matkustaa Poriin
UUTISET