1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves-päivän rannekkeella koko Särkänniemen alueelle!

Ilves-päivän rannekkeella koko Särkänniemen alueelle!

Ilves-Hockey Oy

Ilves-päivää vietetään Särkänniemessä keskiviikkona 16.8.2023 klo 15-21. Ilves-päivään on taas tänä vuonna osallistumassa ennätysmäärä Ilves-perheiden jäseniä, joten Ilves-päivän rannekkeeseen on päätetty lisätä huvipuiston lisäksi myös Koiramäen eläinpuisto, Näsinneulan näkötorni ja Akvaario! Rannekkeeseen kuuluu myös Koiramäen eläinpuiston ja Näsinneulan välissä sijaitseva Koskiseikkailu. Huomioittehan, että Ilves-päivän tapahtumat ovat huvipuiston alueella ja osa muista kohteista suljetaan jo huvipuistoa aikaisemmin.

Särkänniemi tarjoaa myös mahdollisuuden päivittää Ilves-päivän sisäänpääsylippu Kohderannekkeeksi 10 euron lisämaksulla. Päivitys onnistuu Särkänniemen lipunmyyntipisteissä tapahtumapäivänä. Kyseistä päivitystä ei voi ostaa Ilves Ry:n toimistolta tai muista myyntipisteistä, joissa Ilves-päivän lipputuotteita on ollut saatavilla. Kohderannekkeella pääset huvipuistoon, Koiramäen eläinpuistoon, Näsinneulaan ja Akvaarioon. Kohderanneke ei sisällä huvipuiston laitteita.

Ilves-päivän rannekkeet on myyty loppuun. Pääsylippuja on vielä myynnissä Ilves ry:n toimistolla (Rieväkatu 12). Toimisto on avoinna arkisin klo 9-16.

Särkänniemeen on tulossa Ilves-päivänä runsaasti ihmisiä. Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan käyttämään joukkoliikennettä ja saapumaan paikalle hyvissä ajoin. Päälle tietysti keltavihreää!

Särkänniemen aukioloajat Ilves-päivänä:
Huvipuisto – Ilves-päivä klo 15–21
Koiramäen eläinpuisto klo 11-18
Akvaario klo 11-20
Näsinneulan näkötorni klo 11-23.30
Ravintola Näsinneula klo 11-24
Neula Sky Cafe klo 11-18

Tampere Cupin mestaruuspokaali Ruotsiin – Timrå IK voitti Ilveksen finaalissa
Liiga-kauden 2023-2024 ja CHL:n runkosarjan otteluliput nyt myynnissä!
UUTISET