1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Ilves voiton siivittämänä Kuopioon – neljäs neljännesfinaali pelataan keskiviikkona

Ilves voiton siivittämänä Kuopioon – neljäs neljännesfinaali pelataan keskiviikkona

Mikko Aaltonen
KalPa KE 27.3. klo 18:30 Ilves

Ilveksen ja KalPan välinen neljännesfinaalisarja on edennyt tasapäisesti neljänteen otteluun saakka. Ilves tuli maanantaina sarjaan mukaan myös tuloksellisesti ja haluaa jatkaa voittojen tiellä myös keskiviikkona Kuopiossa.

Kaikissa kolmessa ottelussa ratkaisuun on tarvittu varsinaisen peliajan lisäksi myös ensimmäinen jatkoerä. Maanantain kamppailu Nokia Arenassa ratkesi heti jatkoerän alussa, kun Eemeli Suomi tinttasi Adam Clendeningin laukauksen paluukiekon päättäväisesti ohi KalPan maalilla huhkineen Stefanos Lekkasin. Tuolla maalilla Ilves kuittasi 3–2-voiton ja otti ensimmäisen kiinnityksensä semifinaalipaikkaan.

Edellisessä Kuopion ottelussa Oliver Kapanen toimi ratkaisijana ja ottelun ainoan maalin tekijänä ensimmäisen jatkoerän puolivälissä. Yhdessä asiassa Ilveksen pitää siis ainakin parantaa Kuopiossa – maalinteossa. Ilman tehtyä maalia on vaikea voittaa. Tekopaikkoja Ilves loi lauantaina Kuopiossa, joten sen puolesta ei ole huolta.

Maanantaina Ilves puolestaan paransi fyysistä peliään ja pystyi sitä kautta horjuttamaan KalPaa. Tätä Ilves haluaa varmasti jatkaa Kuopiossa ja pistää kotijoukkueen ahtaalle. Kovin kummoisia ennustajanlahjoja ei kuitenkaan tarvita, jos veikkaa ottelun jatkavan tasaisten esitysten sarjaa.

SEURAA HEITÄ:
Jérémy Grégoire on ollut Ilveksen ehdotonta parhaimmistoa koko KalPa-sarjan. Tehot 1+1 sarjassa toistaiseksi kirjannut ”Gregs” on elementissään, kun kaukalossa sattuu ja tapahtuu. Pienet pelit pelin sisällä ovat Grégoiren erikoisalaa. Häntä kannattaakin seurata myös silloin, kun peli ei ole käynnissä.

Sami Tavernier on yksi niistä KalPan pelaajista, joka on mielellään mukana näissä peleissä pelien sisällä. Molemmat ovat tärkeitä pelaajia joukkueilleen ja herrat kohdannevat toisensa useamman kerran Niiralan montun jäällä keskiviikkoiltana.

MISTÄ SEURATA:
Ottelu alkaa Olvi Areenalla Kuopion Niiralassa kello 18.30. MTV Urheilun suora lähetys alkaa kello 18.15. ILVES+ Ottelulähetys alkaa kello 17.30. Tule mukaan!

Uudistetussa Ilves-Kaupassa tarjolla jääkiekon ja jalkapallon tuotevalikoima
MOHIKAANI
UUTISET