1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Uudistetussa Ilves-Kaupassa tarjolla jääkiekon ja jalkapallon tuotevalikoima

Uudistetussa Ilves-Kaupassa tarjolla jääkiekon ja jalkapallon tuotevalikoima

Ilves-Hockey Oy

Ilves-Kaupan kannattajatuotevalikoima kattaa jatkossa myös Ilves jalkapallon tuotteet

”Ilves kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, ja olemme iloisia voidessamme kertoa uudistuksista myös kannattajatuotemyynnissämme. Haluamme tarjota kannattajille entistäkin monipuolisemman valikoiman laadukkaita tuotteita, jotka kunnioittavat rakkaita värejämme ja logoamme. Yhdistämällä voimat pystymme tarjoamaan jatkossa entistäkin laajemman tuotevalikoiman, joka heijastaa intohimoamme molempiin lajeihin.” kertoo Ilveksen kannattajatuotteista vastaava Iida Laakso.

”Ilves-Hockey Oy:n meritoitunut kannattajakaupan tiimi Iida Laakson johdolla on ottanut vetovastuun Ilves jalkapallon kannattajakaupan kehittämisestä. Uusi Ilves jalkapallon vaatemallisto on saanut inspiraation Ilveksen 1931 historiasta. Malliston keskiössä ovat adidaksen kustomoidut Ilves-tuotteet keltavihreillä väreillä rikastettuna. Tuotteet ovat nyt alkuun myynnissä vain Ilveksen verkkokaupassa ja Tammelan stadionin kivijalkakaupassa. Uskon, että uudet mallistot vahvistavat myös Ilveksen jalkapallon identiteettiä yleisellä tasolla. Olen todella innoissani uudistuksesta enkä malta odottaa, että pääsen itsekin täydentämään vaatekaappiani Ilves uutuuksilla!” kommentoi Ilves jalkapallon toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen.

Ilves-Kaupan verkkokauppa on suljettuna uudistustöiden vuoksi tiistain 26.3., ja uudistunut verkkokauppa aukeaa keskiviikkona 27.3. Valikoima laajenee lähiaikoina jatkuvasti.

Kutsumme kaikki mukaan juhlimaan Tammelan Stadionin uuden Ilves-Kaupan kivijalkamyymälän avajaisia Ilveksen Veikkausliiga-avauksen yhteydessä lauantaina 6. huhtikuuta. Avajaisissa pääsee nauttimaan alennuksista, pelaajavierailuista, tarjoilusta ja muista yllätyksistä Ilves-FC Lahti -ottelutapahtumassa alkaen klo 13:00.

Jääkiekosta jalkapalloon ja takaisin – löydät jatkossa kaikki kannattajatuotteet kätevästi samasta tutusta verkkokaupasta osoitteessa kauppa.ilves.com.

ILVES-KAUPPAAN

‌Lipunmyynti 5. neljännesfinaaliotteluun alkaa tänään
Ilves voiton siivittämänä Kuopioon – neljäs neljännesfinaali pelataan keskiviikkona
UUTISET