2. Uutinen
  3. Ilves voitti Tapparan Tampere Cupissa – maalintekijöinä joukkueen uudet tähdet

Ilves voitti Tapparan Tampere Cupissa – maalintekijöinä joukkueen uudet tähdet

Ilves.com

Kauden 2023-24 ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin Ilveksen ja Tapparan välillä Aamulehti Tampere Cupissa. Ilves oli parempi numeroin 2-1 (0-0, 1-1, 1-0)

Paikallisottelun avauserä oli maaliton, mutta tarjoili paljon tapahtumia 5247:n katsojan edessä. Jo ensimmäisen parin pelatun minuutin jälkeen nähtiin ensimmäiset jäähyjen arvoiset väännöt, jotka jatkuivat pitkin avauserän.

Ilves onnistui maalinteossa toisessa erässä pitkän pyörityksen jälkeen, kun Ilvekseen täksi kaudeksi siirtynyt Arttu Pelli yllätti Christian Heljangon Tapparan maalilla. Tapparan tasoitus tuli ennen toisen erän puoliväliä Oskari Mannisen lavasta.

Tasatilanteessa mentiin aina kolmannen erän loppuhetkille saakka, vaikka Petteri Puhakka pääsi kokeilemaan rangaistuslaukauksesta Jakub Málekia vastaan. Lopulta Petr Kodýtek onnistui maalinteossa alle kolme minuuttia ennen erän päätöstä, jolla Ilves otti päänahan kauden ensimmäisessä paikallisottelussa.

Ilves pelaa lauantaina Tampere Cupin finaalissa Timrå IK:ta vastaan kello 17. Edellisen ja ainoan kerran Ilves on voittanut Tampere Cupin kaudella 2019-20.