1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Kaataako Ilves tänään Ässät Hakametsässä?

Kaataako Ilves tänään Ässät Hakametsässä?

Ilves.com
Ilves PE 8.1. klo 18:00 Ässät

Ilves hakee paluuta voittokantaan tänään Hakametsässä, kun Porin Ässät saapuu vierailulle. Kaksi edellistä kamppailua ovat ratkenneet vasta varsinaisen peliajan jälkeen – kuinka käy tänään.

Ilves hakee revanssia lokakuun tappiolle

Ässät aiheutti toisen Ilveksen tämän kauden tappioista kotikaukalossa varastamalla pisteet lukemin 3-5 lokakuun 17 päivänä. Ilves haluaakin varmasti revanssin tälle tappiolle. Ilves on taas saanut reilun viikon ladata kohti tulevaa otteluruuhkaa ja etenkin ykkösketjulta Suomi-Myttynen-Meskanen on lupa odottaa koko ajan enemmän.

Ilveksen maalilla jatkaa Eetu Mäkiniemi, joka on pelannut koko ajan paremmin peliajan lisäännyttyä. Tästä osoituksena torjuntaprosentti on noussut jo yli 90 prosentin.

Ässillä kahden ottelun voittoputki alla

Porilaisten kausi on sujunut vaihtelevissa merkeissä, mutta nyt se on onnistunut kaatamaan perättäin Sportin Vaasassa lukemin 1-2 ja kotonaan KooKoon Nicolai Meyerin jatkoaikaosumalla 4-3. Joukkueen kultakypärää kantaa uuden kevään pelaamiseensa löytänyt Peter Tiivola, joka saa hyvää taustatukea 11 maalin Sebastian Wännströmiltä.

Porilaisten ongelmat ovat olleet puolustuspelissä, joka näkyy myös maalivahtien torjuntaprosenteissa. Paras prosentti on sopimustaan kuukaudella jatkaneella Atte Tolvasella (87.50) Ykkösvahdiksi Linus Söderströmin loukkaannutua noussut Sami Aittokallio on torjunut kiekot prosentilla 86.08.

Ilveksen poissaolot ja alustavat toipumisajat 8.1.2020

Joona Ikonen, Tammikuu 2021
Niko Peltola, Helmikuu 2021
Joni Ikonen, Tammi-Helmikuu 2021
Santeri Airola, Tammikuu 2021
Taavi Vartiainen, toistaiseksi
Santeri Hatakka, karanteeni
Roby Järventie, karanteeni

Ottelu pelataan ilman yleisöä ja poikkeukselliseen alkamisaikaan 18:00!

 

Nuorille Leijonille MM-pronssia – joukkueessa kaksi Ilves-pelaajaa
Aleksi Elorinteelle jatkosopimus
UUTISET