1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Kaatuuko Pelicans taistelussa sarjan kakkospaikasta?

Kaatuuko Pelicans taistelussa sarjan kakkospaikasta?

Vesa Suonsyrjä
Ilves KE 20.1. klo 18:30 Pelicans

Ilves kohtaa keskiviikkona Pelicansin, joka vaanii pisteen päässä Ilveksestä sarjan kakkospaikkaa. Ilves vastaavasti haluaa varmasti revanssin vuoden 2020 päättäneelle 2-3vl tappiolle. Ilveksen maalilla ottelussa pelaa Ville Kolppanen.

Ilveksellä tiukkoja otteluita alla

Ilveksen viisi edellistä ottelua ovat päättyneet maalin erolla ja näistä peräti kolme on tarvinnut ratkaista varsinaisen peliajan jälkeen. Lauantaina värikkäässä kamppailussa HPK haki kaksi pistettä jatkoaikavoitolla Hakametsästä. Pelissä oli paljon jossiteltavaa, mutta kuten päävalmentaja Jouko Myrrä hyvin totesi ottelun jälkeen RadioFunilla ”Tänään saatiin juuri se mitä ansaittiin”.

Positiivista Ilveksen kannalta HPK-ottelussa oli ennen kaikkea puolustaja Santeri Airolan debyytti Ilveksessä. Jo harjoituskaudella ihastuttanut taitava luistelija pelasi ennakkoluulottomasti ykkösylivoimassa ja keräsi heti kaksi syöttöpistettä. Kiekollisuutta kaivannut Ilves-puolustus saakin varmasti Airolasta oivan vahvistuksen tämän saadessa otteluita alle.

Ilveksen kokoonpanossa on pieniä muutoksia edeltävään. Ville Kolppanen pelaa kauden toisen ottelunsa maalilla, Kalle Maalahti palaa kokoonpanoon syrjäyttäen Erik Aution. Hyökkäyksessä ketjuja on sekoitettu ja Ville Meskasen noustessa kokoonpanoon on kierrätysvuorossa Joose Antonen.

Pelicans on sarjan kuumin joukkue kuuden ottelun otannalla

Tulokasvalmentaja Tommi Niemelä on tehnyt erinomaista työtä Lahdessa ja nostanut vaikean alkukauden jälkeen Pelicansin jo kolmanneksi pisteen päähän Ilveksestä. Yhtenä suurena veturina on edelliseen 18 kamppailuun hulppeat 32 tehopistettä tykittänyt Ryan Lasch, joka myös ratkaisi joukkueiden edellisen kohtaamisen voittolaukauskilpailussa.

Pelicansia vastaan iskun paikka saattaa löytyä puolustksesta, josta edellisen kamppailun jälkeen on poistunut Oskari Laaksonen, joka kutsuttiin P-Amerikkaan ja edellisessä Pelicansin ottelussa loukkaantunut Niclas Almari, jota paikkaamaan Pelicans vuokrasi HIFK:sta Eero Teräväisen.

Ilvestä vastaan Pelicans saapuu kahden ottelun voittoputkessa, jossa se on kaatanut Sportin 5-0 ja Jukurit 6-3.

Ilveksen poissaolot ja alustavat toipumisajat 20.1.2020

Niko Peltola, Helmikuu 2021
Joni Ikonen, Tammi-Helmikuu 2021
Taavi Vartiainen, toistaiseksi

Ottelu pelataan ilman yleisöä!

Eetu Mäkiniemi halusi itse jatkaa Ilveksessä
Pelicans haki pisteet Hakametsästä
UUTISET