1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Kaatuuko TPS toistamiseen tällä kaudella?

Kaatuuko TPS toistamiseen tällä kaudella?

Vesa Suonsyrjä
Ilves TI 9.2. klo 18:30 TPS

Ilves saa vastaansa Hakametsässä Raimo Helmisen hyvään lentoon saaneen TPS:n. Ilves sai helpottavan voiton viime lauantaina, kun se kaatoi KalPan lukemin 3-2. Kumpi nappaa perättäisinä päivinä kohtaamisista ensimmäisen kiinnityksen? Kauden ensimmäisen kohtaamisen voitti Ilves lukemin 1-4.

Ilveksellä nousujohteista tekemistä

Ilveksen viime viikko sujui nousujohteisissa merkeissä. Tappioissa Lukkoa vastaan oli jo hyviä merkkejä ja lauantaina KalPa kaatui hyvällä esityksellä, joka varmasti avasi joukkueen henkistä lukkoa. Sairaslistan lyhennyttyä on joukkueessa ollut jopa varaa kierrättää pelaajia.

Kokenut Anssi Salmela pelasi perusvarmalla tekemisellään reilut 22 minuuttia debyytissaan. Salmelalla onkin tarjolla roolia, kun Jarkko Parikka on maajoukkuekomennuksen vuoksi viisi ottelua sivussa. Edellisessä kamppailussa rajun taklauksen kohteeksi joutunut Santeri Hatakka on tänään sivussa.

Ilveksen kokoonpanossa on muutoksia edelliseen kokoonpanoon verraten. Nikolai Peltomäki nousee puolustukseen ja Miro Nalli nousee nelosketjuun Joose Antosen tilalle. Teemu Lepaus on kolmastoista hyökkääjä. Ville Meskaselle ottelu on uran runkosarjaottelu numero 200, onnittelut Mese!

TPS ollut alkuvuodesta vahva

Kuluvan kalenterivuoden aikana yhdeksästä ottelustaan TPS on jäänyt pisteittä ainoastaan kerran. Edellisistä kolmesta ottelustaan TPS on kerännyt neljä pistettä, kun se kärsi kaksi tappiota (HIFK,HPK) ennen kuin viime perjantaina se kaatoi kotonaan Porin Ässät 3-0.

TPS:ltä on maajoukkueen mukana erinomaista kautta pelaava hyökkääjä Markus Nurmi, jolla on alkukaudesta kasassa tehot 28.15+11=26. Joukkueen iskuhampaat ovat upealla laukauksella varustetut kultakypärä Josh Kestner ja huippulupaava Lauri Pajuniemi, joka on tehnyt neljä maalia edellisissä neljässä ottelussaan.

TPS:n Ilves-taustaisilla pelaajilla Samuli Vainionpäällä, Elias Laitamäellä ja Topias Haapasella on ollut vaikeaa tuloksellisesti ja kaikilla on kauden maalitili yhä avaamatta.

Ilveksen poissaolot ja alustavat toipumisajat 9.2.2021 :

Santeri Hatakka, toistaiseksi
Niko Peltola, Helmikuu 2021

Ilveksen kausikorttiasiakkaana voit lunastaa ilmaisen katselukoodin Pregame- ja C More-palveluihin: ilves.com/tilaa-katselukoodisi

Pregame-livestudio: Ilves-TPS tiistaina 9.2.
Ilves taipui TPS:lle loppumetreillä
UUTISET