1. Etusivu
 2. Uutinen
 3. Pregame-livestudio: Ilves-TPS tiistaina 9.2.

Pregame-livestudio: Ilves-TPS tiistaina 9.2.

Ilves Hockey Oy

Ilves järjestää videostriimin välityksellä toteutettavan pregame-livestudion ennen tiistaina 9.2. pelattavaa Ilves-TPS-kotiottelua. Ottelu pelataan rajoitusten vuoksi ilman yleisöä, mutta Ilveksen studion ja C Moren tai FUN Tampereen kiekkolähetyksen myötä pääset ottelufiilikseen myös kotisohvalla.

Tutut Ilves-Klubin ohjelmajuontajat, Sara Perttunen ja Ekku Lagerstam, tuovat Ilveksen pregame-livestudion nyt sekä reaaliaikaisesti että tallennuspalveluna videostriimin katsojille. Lähetyksen vastaanottamiseen riittää normaalit selainpohjaiset tietokone- ja mobiilialustat.

Striimin chat-osiossa voit tuoda esiin omia ajatuksiasi ja kysymyksiäsi mukaan studioon. Kaikkia viestejä emme pysty livelähetyksen aikana huomioimaan, mutta käsittelemme kaikki vastineet ja palaamme asiaan seuraavan kotiottelumme pregame-livestudion ohjelmassa.

Liput pregame-studioon ovat ostettavissa ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupasta hintaan 5,99 € / kpl + palvelumaksu, ja livestriimi on katsottavissa Keikalla.fi-verkkopalvelusta. Striimin katsomiseen tarvittava koodi löytyy Lippupisteen lähettämästä tilausvahvistuksesta, ei itse lipusta. Tallenne on katsottavissa seitsemän päivän ajan ohjelman jälkeen.

Tervetuloa Saran ja Ekun seuraan Ilves-studiolle!


Pregame-ohjelma: Ilves-TPS tiistaina 9.2.

17.40 Lähetys aukeaa
17.45 Ilves Pregame

 • Avaus
 • Valmentajahaastattelut: TPS – Raimo Helminen ja Ilves – Pasi Saarinen
 • Pregame studiovieras – Juha Hautamaa, pelaaja-agentti
  – Katsaus Liigan 1.3. sullkeutuvaan pelaajamarkkinaan
  – Pelaaja-agentin arki, mitä työ pitää sisällään?
 • Ilves Hakametsässä – Ville Meskanen, pelaajahaastattelu
 • Illan yhteenveto

18.15 Lähetys päättyy

Ohjelman juonto: Sara Perttunen & Ekku Lagerstam

Ilves enjoys 3-2 win over KalPa
Kaatuuko TPS toistamiseen tällä kaudella?
UUTISET