1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Lahjoita Ilves-tuotteita jouluksi vähävaraisille perheille!

Lahjoita Ilves-tuotteita jouluksi vähävaraisille perheille!

Ilves-Hockey Oy

Ilves haluaa kutsua sinut mukaan hyvän tekemiseen ja mahdollistaa Ilves-tuotteiden oston tarjoushinnalla joululahjaksi Hope Tampereen kautta vähävaraisille perheille. Vuodesta toiseen Hope Tampereenkin kautta toivotaan paljon Ilves-tuotteita ja tänä jouluna Ilves-yhteisö pystyy vaivatta osallistumaan joululahjatalkoisiin. Ostamalla Hopelle lahjoitettavan tuotteen joko Nokia Arenan myymälästä tai verkkokaupasta, saat siihen 15% alennuksen ja Ilves-Kauppa toimittaa tuotteet puolestasi hyväntekeväisyyteen.

Miten voit auttaa?

  • Kun teet ostoksesi verkossa, MUISTA KÄYTTÄÄ koodia HOPEJOULU ja saat 15% alennuksen, sekä sitoudut lahjoittamaan tilaamasi tuotteet hyväntekeväisyyteen.
  • Valitse verkkokaupassa toimitustavaksi NOUTO, jotta et maksa turhaan toimituskuluja.
  • Kun teet ostoksia myymälässämme, mainitse kassalla, että haluat lahjoittaa tuotteet Hope Tampereelle.
  • Lahjoitamme vain alennuskoodilla tilatut tuotteet hyväntekeväisyyteen.

Ostoksille verkkokauppaan

Hyväntekeväisyysjärjestö HOPE Tampere

Lahjoitamme isänpäivälahjat Hope Tampereelle. Hope huolehtii siitä, että lahjoitukset menevät niitä tarvitseville perheille ja tekee joulusta erityisen monille perheille. Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Hope tekee avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia.

Kampanja-aika ja joululahjojen toimittaminen

Kampanja on voimassa sunnuntaihin 17.12. asti. Tämän päivämäärän jälkeen toimitamme kaikki lahjoitetut tuotteet Hope Tampereelle, jotta ne ehtivät perille jouluksi.

Kiitos, että olet mukana tukemassa vähävaraisia perheitä jouluna. Yhdessä voimme levittää hyvää mieltä perheisiin ympärillämme ❤.

Eemeli Suomi ja Otto Latvala Euro Hockey Tourin Sveitsin-turnaukseen
Perjantaina vuoden viimeinen paikalliskamppailu
UUTISET