1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Perjantaina vuoden viimeinen paikalliskamppailu

Perjantaina vuoden viimeinen paikalliskamppailu

Miia Kahila
Ilves PE 8.12. klo 18:30 Tappara

Tampereen Ilves palaa viikon ottelutauoltaan perjantaina 8. joulukuuta, kun Nokia Arenalla kohdataan paikallisvastustaja Tappara. Joukkueet ovat kohdanneet jo kolmesti tällä kaudella. Otteluista Ilves on vienyt nimiinsä joka ikisen lukemin 5-3, 4-3 ja 4-3. 

Sarjataulukossa Tappara on tällä hetkellä sijalla 2. Takana Tapparalla on 27 ottelua, joista paikallisvastustaja on kerännyt 58 pistettä. Ilves löytyy sarjataulukosta sijalta 1. Pelattuna Ilveksellä on 28 ottelua ja niistä on saalistettuna yhteensä 59 pistettä.

Ottelu Ilves – Tappara alkaa perjantai-iltana klo 18:30. Ennakkotunnelmat illan otteluun tarjoaa Ilves Live alkaen klo 15:00 osoitteessa Ilves.com/plus

Osta ottelulippu


Areenan ovet aukeavat klo 16:30. Saavuthan ajoissa paikan päälle ruuhkan välttämiseksi – Areena on loppuunmyyty!

Ottelulipulla kuljet Nyssellä veloituksetta, matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Katso Nysse-vyöhykkeet.

Areenan aulassa:

  • Casino Taproomissa on Happy Hour klo 17:00-18:00 välisenä aikana.
  • Ennen ottelua aulassa Ilves Pregame-ohjelmaa ja Ilveksen avausmaaliveikkausta.
  • Metkunen loihtii keltavihreät kasvomaalaukset ennen ottelua.
  • Ilves-Kaupan paitapaino toimii aulassa ennen ottelua ja erätauoilla.
  • Ipa-maskotti on tavattavissa aulassa ennen peliä.

Alkushow alkaa kello 18:15. Ensimmäisellä erätauolla nähdään Ilves tyttöjunioreiden peli. Toisella erätauolla on jännittävä OmaSP:n kiekkokisa. Ottelutapahtumassa on mahdollisuus osallistua Tampereen Ilves -sovelluksella mobiilipeleihin, jossa on palkintoina Ilves-pelaajan maila, Broor-lahjakortti ja Ilves-tuotteita.

Ottelun päätyttyä aulassa Ilves Aftergame. Luvassa on mm. Ilves-pelaajan haastattelu aulan lavalla ja ottelun avausmaaliveikkauksen voittajan arvonta.

Lahjoita Ilves-tuotteita jouluksi vähävaraisille perheille!
Tapparalle kauden ensimmäinen paikallisottelu-voitto
UUTISET