1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Locker Room Sale Hakametsässä 25.4.

Locker Room Sale Hakametsässä 25.4.

Ilves-Hockey Oy

Ilves järjestää Locker Room Sale -tapahtuman keskiviikkona 25.4. klo 16-18 välisenä aikana. Hakametsän jäähallissa Ilveksen pukukoppikäytävällä ja pukukopissa järjestettävä tilaisuus kokoaa yhteen kannattajat, joukkueen ja seuran taustaorganisaatiota.

Locker Room Sale tarjoaa kannattajille mahdollisuuden tavata Ilveksen tulevan kauden pelaajia ja tutustua liigajoukkueen pukukoppiin. Tapahtumassa on myynnissä Ilveksen pelaajien käyttämiä varusteita, kauden 2017-18 game worn -pelipaitoja sekä Ilves-Kaupan tuotteita. Hakametsässä voit myös varmistaa oman kausikorttipaikkasi kaudelle 2018-19. Myynnissä olevista erikoistuotteista saat maistiaisia seuraamalla Ilveksen sosiaalisen median kanavia tulevan viikon aikana.

Ilveksen sopimuspelaajista suurin osa on mukana tapahtumassa. Joukkueen jäsenet ovat paikalla koko tilaisuuden ajan vaihtamassa kuulumisia kannattajien kanssa. Nimikirjoitusten ja yhteiskuvien keräämisen ohessa saat paikan päällä myös tietoa lauantaina 26.5. avajaisiaan viettävästä koko Ilves-perheen yhteisestä fanituotemyymälästä, joka sijaitsee Tampereen Kalevassa osoitteessa Kaupinkatu 40.

Tapahtuma ja sen aikainen pysäköinti Hakametsän jäähallin edustalla sekä viereisellä hiekkakentällä ovat maksuttomia. Hakametsään kulkevat bussilinjat ja -aikataulut löydät Tampereen seudun joukkoliikenteen sivuilta tästä linkistä. Maksutapoina Locker Room Salessa toimivat käteinen ja korttimaksu.

Tervetuloa!

Osallistu myös Facebook-tapahtumaan

Linkit Ilveksen some-kanaviin:

Facebook | Twitter | Instagram | Youtube | Spotify

Ilves-nuoria maajoukkuetehtävissä
Seisomakausikorttien myynti alkanut vauhdikkaasti
UUTISET