1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Nyssen kyytiin jääkiekko-ottelulipulla myös kevätkaudella

Nyssen kyytiin jääkiekko-ottelulipulla myös kevätkaudella

Nysse

Ilveksen ja Tapparan Nokia Arenalla pelattavien liigaotteluiden kaikki liput ja kausikortit sisältävät myös kevätkaudella 2022 matkaoikeuden Nysse-liikenteessä ottelupäivinä*. Joukkoliikennematkat ja ottelun yhdistävä tapahtumalippukokeilu sai innostuneen vastaanoton marras-joulukuussa. Ilves ja Tappara ovat nyt päättäneet jatkaa yhteistyötä Nyssen kanssa, ja joukkueet tarjoavat vastuullisen matkaedun ottelussa kävijöille koko loppukauden ajan.

Yhteistyön myötä Nokia Arena saavutetaan joukkoliikenteellä helposti, ilman erillisen lipun hankintaa – pelkkä ottelulipun koodin leimaaminen aina kyytiin noustessa riittää. Bussissa ja ratikassa laite löytyy sisäänkäynnin läheltä. Junamatkoilla lippu on leimattava jo asemalaiturilla ennen lähtöä.

Lähimmät pysäkit ovat lyhyen kävelymatkan päässä: lähimpänä sijaitsevat Sorin aukion, linja-autoaseman, Ratinan ja rautatieaseman pysäkit.

Ottelulipun laaja voimassaolo-oikeus mahdollistaa ruuhkien välttämisen, kun Areenalle voi saapua hyvissä ajoin. Matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Lipulla voi matkustaa Nyssen-liikenteen busseissa ja ratikoissa sekä VR:n lähi- ja kaukojunaliikenteessä yhteysväleillä Nokia/Lempäälä/Orivesi/Tesoma-Tampere.

Kauempaa tulevat voivat hyödyntää ilmaisia liityntäpysäköintialueita, ja yhdistää ottelulipun matkustusoikeuden oman auton käyttöön. Tampereella liityntäparkkeja sijaitsee esimerkiksi Niihamassa, Kaukajärvellä, Koivistonkylässä, Tesomalla ja Turtolassa.

*Jos koronarajoitusten vuoksi peli pelataan ilman yleisöä, matkustusoikeus ei ole voimassa.

Yhteystiedot:

Ilves: Tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Henna Rajamäki, p. 044 262 9990, etunimi.sukunimi@ilves.com
Tappara: kehityspäällikkö Aki Hautamäki, p. 044 785 0204, etunimi.sukunimi@tappara.fi
VR: Viestintäpäällikkö Janna Viisterä, p. 040 8620055, etunimi.sukunimi@vr.fi
Nysse: asiakkuuspäällikkö Riikka Salkonen, p. 040 8062123, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Ilves palasi voitolla pitkittyneeltä joulutauolta
Liigan ja seurojen avoin kirje hallitukselle ja aluehallintovirastoille: Tapahtuma-alan toimintaedellytykset turvattava pikaisesti
UUTISET