1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Orivarsa Rehab Raviliiga Ilvekseen ja Markku Niemisen valmennukseen

Orivarsa Rehab Raviliiga Ilvekseen ja Markku Niemisen valmennukseen

Raviliiga Ilves

Raviliiga Ilves vahvistui perjantaina Ypäjän hevoshuutokaupassa yksivuotiaalla orivarsalla nimeltään Rehab. Valmentaja Markku Niemisen valitsema varsa maksoi 16 000 euroa.

Huippusukuinen ja kuvankaunis Rehab on ylöjärveläisen Ari-Pekka Pakkasen kasvatti, ja se siirtyi saman tien Markku Niemisen valmennukseen Tampereelle. Rehabin urheilijanuraa Raviliiga Ilveksen hevosena pääsee seuraamaan kolme vuotta aina 2020 loppuun asti.

Raviliigat omistavat varsat 4-vuotiskauden loppuun, joten tulevaisuutta on syytä odottaa maltilla. Huutokaupan jälkeen monet varsoista menevät vasta ajo-opetukseen, ja ainoastaan varhaiskypsimmät niistä ehkä ehtivät kilpailukuntoon runsaan vuoden päästä ensi vuoden loppusyksystä.

Odotukset ovat korkealla, sillä Rehab on todellinen huippuyksilö. Osuuksia Raviliiga Ilvekseen voi ostaa osoitteesta www.raviliiga.fi. Osuuden hinta on 100 euroa, ja se kattaa koko Raviliiga-ajan. Raviliiga Ilveksen tuotto ohjataan Raipe-rahaston kautta vähävaraisille Ilves-kiekkojunioreille.

Raviliiga Ilves sosiaalisessa mediassa: Facebook | Twitter

Ilvekselle kauden avauspiste, Sport juhli jatkoajalla
Ilves iskee HPK:n kimppuun
UUTISET