Playoffs-otteluliput

Osta Ilveksen otteluliput ennakkoon

 • Otteluliput verkossa: Ilves.lippu.fi tai Lippu.fi/ilves
 • Stefan’s at Arena -katsomoravintolan paikat: vip.ilves.com
 • Nokia Arenan Ilves-Kauppa, Kansikatu 3, 33100 Tampere. Avoinna ma-pe 10-17, la 10-15. Kotiottelupäivinä myymälä auki koko päivän pelin päättymiseen saakka.
 • Ilves-Kaupalla käyvät seuraavat maksutavat: korttimaksu, käteinen, Ilveksen lahjakortti, Tyky-setelit sekä online, ePassi, Smartumpay- ja Smartum-seteli, Edenred-seteli ja korttimaksu sekä MyEdenred-mobiilimaksu (kulttuuri- ja virike-edut ovat henkilökohtaisia ja voit maksaa niillä vain oman lippusi)
 • Lippupisteen jälleenmyyntipisteet​​​​​​​: lippu.fi/myyntipisteet

Lipunmyynnin info

 • Lippujen hinnat sisältävät alv 10%. Toimituskulut lisätään hinnan päälle.
 • Opiskelija, eläkeläinen, varusmies -30% alennus kaikista hintakategorioista, varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava virallinen kortti lipunluvun yhteydessä. HUOM! Erikoishintaiset liput eivät ole voimassa mahdollisessa playoffsien paikallisottelusarjassa.
 • Rivin päätypaikat (kaksi ensimmäistä penkkiä) +15% kategorian mukaan.
 • Seisomakatsomot: Ilveksen seisomakatsomo sijaitsee katsomoiden A1 – B1 välissä. Vierasjoukkueen seisomakatsomo sijaitsee katsomoiden A10 – B10 välissä.
 • Anniskelukatsomo K18: yläkatsomossa C3 vasen – C4 oikea. Anniskelukatsomoa laajennetaan tarvittaessa yläkatsomon lohkoon C2 vasen – C3 oikea.
 • Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät aikuisen lipulla ilmaiseksi sylipaikalle. Sylipaikalle voi tulla yksi lapsi aikuista kohden.
 • Nuorisoliput ovat alle 17-vuotiaille.
 • Avustajalipun voi lunastaa Nokia Arenan Ilves-Kaupalta EU:n myöntämää vammaiskorttia näyttämällä. Kortissa tulee olla A-merkintä. Avustajaliput ovat käytössä vain Liiga-otteluissa. ​​​​​​​Avustettavan ollessa alle 7-vuotias, avustettavalle on ostettava vähintään nuorisolippu katsomoon. Avustajalippukäytäntöä ei voi yhdistää kausikortteihin. Pyörätuoliasiakkaan saattaja/ avustaja pääsee sisään pyörätuoliasiakkaan lipulla.
  Omaa lippua ei vaadita.

Ottelulippu on matkalippusi Tampereen seudun joukkoliikenteessä

Ilveksen otteluliput ja kausikortit sisältävät matkustusoikeuden ottelupäivänä Tampereen seudun joukkoliikenteen eli Nyssen kaikissa busseissa ja ratikoissa sekä junissa yhteysväleillä:

Tampere–Nokia–Tampere
Tampere–Lempäälä–Tampere
Tampere–Orivesi–Tampere
Tesoma –Tampereen keskusta–Tesoma

Matkustusoikeus alkaa kolme (3) tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi (5) tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Matkustusoikeus pitää vahvistaa näyttämällä ottelulipussa olevaa viivakoodia lippulaitteella aina bussin tai ratikan kyytiin noustessa, myös vaihtaessa. Junamatkoilla lippu näytetään asemalaiturin lippulaitteella jo ennen lähtöä.


Lippuvaihdot ja peruutukset poikkeustilanteissa

Mikäli ottelu pelataan ilman yleisöä tai perutaan tai siirretään, kysymykset ottelulippujen vaihdoksista ja peruutuksista osoitetaan Lippupisteelle.

Jo ostetut liput:
030 514 214 (ma-pe 10-16)

Lippujen ostaminen, varaaminen tai olemassa olevan varauksen muutos & lippujen toimitus:
0600 900 900 (ma-la 9-21 & su 10-18, poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä) (2,00 euroa/min+pvm)

Sähköpostilla:
ilves@lippu.fi


Lippujen puhelinvaraus

Jos haluat varata lippuja puhelimitse tai sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta, niin voit soittaa Lippupisteen puhelinpalveluun:

0600 900 900 (2,00 euroa/min+pvm)
Avoinna ma-la 10-16
Ajantasaiset tiedot löytyvät täältä: https://www.lippu.fi/campaign/yhteystiedot/


Ryhmät

Ryhmien lippujen tilaus Lippupisteen palvelunumeron 0600 413 141, ma-pe 9-16 (hinta 2€/min+pvm) kautta. Yli 20 henkilön ryhmävaraukset mahdollista tehdä myös Ilves-Hockey Oy:n kautta numerosta 03 225 9400. Ryhmät käsitellään tapauskohtaisesti. Paikallisotteluissa ei ryhmäalennuksia.