1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Restis-sovellus nopeuttaa ruoka- ja juomatilauksia Hakametsän jäähallissa

Restis-sovellus nopeuttaa ruoka- ja juomatilauksia Hakametsän jäähallissa

Restel

Restel digitalisoi tapahtuma-areenoiden väliaikatarjoilut – nyt puhelimella saa tarjoilut suoraan omalle paikalle tai noutopisteeseen pelikatkon aikana.

Restel tuo suurten tapahtuma-areenoiden väliaikatarjoilut entistä helpommin asiakkaan saataville. Tämän syksyn pelikauden alusta alkaen ketjun omalla Restis-sovelluksella voi tilata ja maksaa tarjoilut omalta katsomopaikalta käsin Hartwall Arenalla, Tampereen Jäähallilla, Metro Areenalla sekä Helsingin Jäähallilla.

Palvelun ansiosta ruokatuotteiden tilaaminen helpottuu merkittävästi; tilaus tuodaan suoraan katsomoon omalle paikalle heti seuraavalla pelikatkolla. Vaihtoehtoisesti tilauksen voi maksaa etukäteen ja noutaa erätauolla ilman jonottamista noutopisteeltä.

Uudistuksella saadaan rauhoitettua erätauolla ruuhkautuvia myyntipisteitä.

Restis säästää aikaa ruoasta ja pelistä nauttimiseen

Tilaaminen on tehty helpoksi: asiakas valitsee sovelluksesta ottelun, jota on katsomassa, oman katsomonsa ja paikkansa numeron sekä haluamansa ruoat. Sovellus ilmoittaa, kun tilaus on valmis, ja se toimitetaan suoraan katsomopaikalle seuraavan pelikatkon aikana.

Alkoholia sovelluksella ei kuitenkaan voi tilata katsomoon, sillä katsomot eivät pääsääntöisesti ole anniskelualuetta. Noutopisteen tilaaminen sujuu samaan tapaan, asiakas tilaa tuotteet ja hakee ne selkeästi merkityiltä noutopisteiltä – ilman jonottamista.

– Haluamme palvella asiakkaita areenoilla entistä paremmin. Erätauot ovat lyhyet ja usein ruuhkaiset, joten haluamme Restis-sovelluksella tarjota enemmän aikaa ruuasta nauttimiseen jonotuksen sijaan, kertoo Restelin digital manager Riikka Järvelä.


Lataa Restis-sovellus:

Android | iOS

Arttu Ruotsalainen liittyy Ilveksen joukkueeseen
Lätkäehtoo: Ilves-KalPa 25.9.2019
UUTISET