1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Arttu Ruotsalainen liittyy Ilveksen joukkueeseen

Arttu Ruotsalainen liittyy Ilveksen joukkueeseen

Ilves-Hockey Oy

Viime kaudella Ilveksen pistepörssin voittanut ja toukokuussa NHL-seura Buffalo Sabresin kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen tehnyt keskushyökkääjä Arttu Ruotsalainen, 21, palaa Ilvekseen kaudeksi 2019-2020.

Kaksi edellistä kautta Ilveksessä pelannut Arttu Ruotsalainen oli viime kaudella joukkueen tehokkain pelaaja iskettyään 59 runkosarjaottelussa pisteet 21+21=42 ja seitsemässä pudotuspeliottelussa 2+5=7. Hyökkääjä teki kauden aikana ensiesiintymisensä Suomen A-maajoukkueessa ja oli ennen vuodenvaihdetta pelattujen Euro Hockey Tour -turnausten ohella mukana kevään MM-leirityksessä.

NHL-sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä osapuolet sopivat, että mikäli Ruotsalainen ei vielä saa paikkaa Buffalon Sabresin NHL-joukkueesta, palaa hyökkääjä kaudeksi 2019-2020 Ilvekseen, jonka harjoitusvahvuudessa hän jatkoi kesälläkin. Buffalon harjoitusleirillä ja kauteen valmistavissa otteluissa mukana ollut Ruotsalainen palaa Tampereelle maanantai-iltana ja liittyy Ilveksen joukkueeseen tiistaina.

– On luonnollisesti erinomainen uutinen Ilveksen kannalta, että saamme viime kausien avainpelaajamme vielä vuodeksi takaisin. Arttu Ruotsalainen on maajoukkuetason pelaaja, joka pystyy luisteluvoimaisena ja älykkäänä hyökkääjänä vaikuttamaan kenttätapahtumiin pelin jokaisella osa-alueella. Teemme seurana kaikkemme sen eteen, että Artun kehitys jatkuu Ilveksessä ja hän on vuoden päästä entistä valmiimpi ottamaan NHL-paikan, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

Aittokallio muurina Ilveksen edessä – tupsukorvien vaikeuksille jatkoa
Restis-sovellus nopeuttaa ruoka- ja juomatilauksia Hakametsän jäähallissa
UUTISET