MENUMENU

Yleinen

Toimitusjohtajan katsaus: Kohti tulevaa kautta

Hyvät kannattajat ja yhteistyökumppanit,

tulevaan liigakauteen valmistava työ on hyvässä vauhdissa ja jatkuu Ilves-Hockey Oy:n strategiassa asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Kuluneen vuoden aikana saimme tasapainotettua yhtiön talouden – kiitos hyvin onnistuneen osakeannin ja myyntityön. Yhtiön vertailukelpoinen liikevaihto kasvoi päättyneellä tilikaudella yli puoli miljoonaa euroa ja liiketulos parani lähes miljoona euroa. Taloudellisesti saavutimme tavoitteet, jotka asetimme kuluneelle kaudelle.

Vahvistunut myyntiorganisaatiomme on tehnyt hyvää työtä. Etenemme toteutuneen myynnin sekä siihen sidotun pelaajabudjetin osalta suunnitelmiemme mukaisessa aikataulussa. Olemme tehneet kevään aikana myös yhtiön sisäisiä ohjelmisto- ja järjestelmämuutoksia, jotka tukevat liiketoiminnan kasvua entistä paremmin.

Urheilullisesta tavoitteestamme jäimme vielä viime kaudella, mutta uskomme saavuttavamme strategiamme mukaisen tavoitteen – eli suoran pudotuspelipaikan – jo ensi kaudella. Joukkuetta tullaan vahvistamaan tarpeen mukaan, ja rakennustyö jatkuu myös kauden aikana. Urheilullisten tavoitteidemme saavuttaminen on tulevan kauden prioriteetti numero yksi.

Joukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on sujunut todella hyvin. Uudet pelaajat ovat liittyneet ryhmään näytönhaluisina, ja joukkueen terveystilanne on hyvä. Ilveksen käyttämän Kauppi Sports Centerin tilat ja palvelut ovat mahdollistaneet entistä laadukkaamman ja yksilöt paremmin huomioivan harjoittelun. Joukkue jäi juhannuksena ansaitulle kesälomalle ja palaa jääharjoituksiin elokuussa. Ulkomaalaisvahvistuksemme liittyvät ryhmään elo- ja syyskuun aikana.

Yksi tärkeä urheilutoimintaamme koskeva uudistus on KOOVEEn kanssa tehty yhteistyösopimus, jonka päätavoitteena on yksilöiden kehittäminen. Tarjoamamme kokonaisuus on nyt entistä houkuttelevampi erityisesti nuorten pelaajien silmissä, kun pystymme tarjoamaan kaikille lupauksillemme kilpailullisen ja kehittävän ympäristön sekä väliportaan matkalla kohti liigajoukkuettamme. Uskon, että yhteistyöstä hyötyvät kaikki osapuolet.

Osoitteessa www.ilveskauppa.fi toimiva seuran yhteinen verkkokauppa ja Kalevan kaupunginosaan avattu kannattajatuotemyymälä ovat hieno osoitus kasvavasta lajien välisestä yhteistyöstämme. Yhteisöllisyys on tärkeä voimavara Suomen suurimmalle urheiluseuralle, ja meidän kaikkien tavoitteena on nostaa Ilves takaisin sille tasolle, jolle se kuuluu. Suuri kiitos kaikille, jotka olette mukana yhteisellä matkallamme.

Koko Ilves-perheelle hyvää kesää toivottaen

Risto Jalo
toimitusjohtaja
Ilves-Hockey Oy


Varaa kausikorttipaikkasi kaudelle 2018-19

Ilves-Kauppa

Pistetaulukko

MAALIT
#2 RUOTSALAINEN
1
MAALIA

SYÖTÖT
#2 RUOTSALAINEN
1
SYÖTTÖÄ

PISTEET
#2 RUOTSALAINEN
2
PISTETTÄ

PLUS/MIINUS
#63 MIEHO
+1
+ / -

RANGAISTUKSET
#5 LAAKSONEN
4
MINUUTTIA

Sarjataulukko

# JOUKKUE O TM PM P
1. TPS 3 8 5 6
2. KalPa 3 8 6 6
3. HIFK 3 13 10 6
4. SaiPa 2 13 8 5
5. Sport 2 7 6 4
6. JYP 2 7 7 4
7. Pelicans 2 8 5 3
8. Ilves 2 5 5 3
9. Jukurit 2 8 8 3
10. Kärpät 2 5 5 3
11. HPK 2 3 3 3
12. Ässät 2 4 6 2
13. Tappara 2 2 4 1
14. KooKoo 2 8 13 1
15. Lukko 3 3 11 1

Lisää aiheita

17.9.2018 / Video

Lätkäehtoo: Kiakkomakasiini – Osa 9 (Mauno Ahonen & Jukka Emil Vanaja)

Lätkäehtoon Kiakkomakasiini tulee perkaamaan kuluneen kuukauden puhuttavimmat tilanteet ja syväluotaa ilmiöt pintaa syvemmältä. Menneen kuukauden lisäksi studio-isäntä Mauno Ahonen ja dominoiva...

LUE LISÄÄ


15.9.2018 / Otteluraportti

Ilvekselle jäi luu käteen värikkäästä ottelusta

Eilen hienosti Tapparan kaatanut Ilves kohtasi lauantaina kotiavauksessaan JYPin. Tapahtumarikkaassa ja värikkäässä pelissä tilanteet vaihtelivat puoleen ja toiseen, mutta lopulta Ilveksellä...

LUE LISÄÄ


15.9.2018 / Otteluennakko

Kotiavauksessa mitataan JYPin vaarallisuus

Perjantaina komealla paikallispelivoitolla kautensa aloittanut Ilves jatkaa tositoimiaan jo tänään. Kotiavauksessa nähdään vieraana eilisessä ottelussaan pahasti romahtanut JYP. Saako Ilves pidettyä...

LUE LISÄÄ


14.9.2018 / Otteluraportti

Kauden ensimmäinen paikallispeli päättyi Ilveksen juhliin

Ilveksen kausi käynnistyi Tapparan vieraana Hakametsässä. Nuori Ilves pelasi tasapainoisen pelin ja voitti yhden kauden suurimmista ennakkosuosikeista lukemin 1-2. Ilveksen maaleista...

LUE LISÄÄ