MENUMENU

Yleinen

Toimitusjohtajan katsaus: Kohti tulevaa kautta

Hyvät kannattajat ja yhteistyökumppanit,

tulevaan liigakauteen valmistava työ on hyvässä vauhdissa ja jatkuu Ilves-Hockey Oy:n strategiassa asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Kuluneen vuoden aikana saimme tasapainotettua yhtiön talouden – kiitos hyvin onnistuneen osakeannin ja myyntityön. Yhtiön vertailukelpoinen liikevaihto kasvoi päättyneellä tilikaudella yli puoli miljoonaa euroa ja liiketulos parani lähes miljoona euroa. Taloudellisesti saavutimme tavoitteet, jotka asetimme kuluneelle kaudelle.

Vahvistunut myyntiorganisaatiomme on tehnyt hyvää työtä. Etenemme toteutuneen myynnin sekä siihen sidotun pelaajabudjetin osalta suunnitelmiemme mukaisessa aikataulussa. Olemme tehneet kevään aikana myös yhtiön sisäisiä ohjelmisto- ja järjestelmämuutoksia, jotka tukevat liiketoiminnan kasvua entistä paremmin.

Urheilullisesta tavoitteestamme jäimme vielä viime kaudella, mutta uskomme saavuttavamme strategiamme mukaisen tavoitteen – eli suoran pudotuspelipaikan – jo ensi kaudella. Joukkuetta tullaan vahvistamaan tarpeen mukaan, ja rakennustyö jatkuu myös kauden aikana. Urheilullisten tavoitteidemme saavuttaminen on tulevan kauden prioriteetti numero yksi.

Joukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on sujunut todella hyvin. Uudet pelaajat ovat liittyneet ryhmään näytönhaluisina, ja joukkueen terveystilanne on hyvä. Ilveksen käyttämän Kauppi Sports Centerin tilat ja palvelut ovat mahdollistaneet entistä laadukkaamman ja yksilöt paremmin huomioivan harjoittelun. Joukkue jäi juhannuksena ansaitulle kesälomalle ja palaa jääharjoituksiin elokuussa. Ulkomaalaisvahvistuksemme liittyvät ryhmään elo- ja syyskuun aikana.

Yksi tärkeä urheilutoimintaamme koskeva uudistus on KOOVEEn kanssa tehty yhteistyösopimus, jonka päätavoitteena on yksilöiden kehittäminen. Tarjoamamme kokonaisuus on nyt entistä houkuttelevampi erityisesti nuorten pelaajien silmissä, kun pystymme tarjoamaan kaikille lupauksillemme kilpailullisen ja kehittävän ympäristön sekä väliportaan matkalla kohti liigajoukkuettamme. Uskon, että yhteistyöstä hyötyvät kaikki osapuolet.

Osoitteessa www.ilveskauppa.fi toimiva seuran yhteinen verkkokauppa ja Kalevan kaupunginosaan avattu kannattajatuotemyymälä ovat hieno osoitus kasvavasta lajien välisestä yhteistyöstämme. Yhteisöllisyys on tärkeä voimavara Suomen suurimmalle urheiluseuralle, ja meidän kaikkien tavoitteena on nostaa Ilves takaisin sille tasolle, jolle se kuuluu. Suuri kiitos kaikille, jotka olette mukana yhteisellä matkallamme.

Koko Ilves-perheelle hyvää kesää toivottaen

Risto Jalo
toimitusjohtaja
Ilves-Hockey Oy


Varaa kausikorttipaikkasi kaudelle 2018-19

Lisää aiheita

11.7.2018 / Uutinen

Ilves-päivä Särkänniemessä keskiviikkona 22.8.

Yksi Ilves, eli Ilves-Hockey Oy, Ilves Edustus Oy ja Ilves ry, järjestävät yhdessä Ilves-päivän Särkänniemessä keskiviikkona 22. elokuuta klo 17-21. Alueelle...

LUE LISÄÄ


29.6.2018 / Uutinen

Ilves-Hockey Oy:n toimisto ja Ilves-Kauppa suljettuina kesälomien ajan

Ilves-Hockey Oy:n toimisto on kesälomien vuoksi suljettuna 30.6.-29.7. välisen ajan. Osoitteessa Kissanmaankatu 5 sijaitseva toimisto palvelee jälleen maanantaina 30.7. klo 10...

LUE LISÄÄ


27.6.2018 / Uutinen

Ilves-Hockey Oy:n yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen ja valitsi hallituksen

Keskiviikkona 27.6.2018 pidetty Ilves-Hockey Oy:n varsinainen yhtiökokous vahvisti huhtikuun lopussa päättyneen tilikauden tilinpäätöksen. Tilikauden liikevaihto oli 5,4 miljoonaa euroa ja tulos...

LUE LISÄÄ


26.6.2018 / Uutinen

Ticketmaster Ilveksen lipunmyyntikumppaniksi

Ilves-Hockey Oy ja Ticketmaster Suomi ovat tehneet lipunmyyntiä koskevan yhteistyösopimuksen. Ticketmaster-konserni on osa maailman suurinta tapahtuma-alan yritystä Live Nation Entertainmentia. Ticketmaster...

LUE LISÄÄ