Uutinen

Turvallisesti Hakametsässä – erityisjärjestelyt Ilveksen kotiotteluissa koronaviruspandemian aikana

Ilves-Hockey Oy

Uutisen alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020


Hakametsän jäähallissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronaviruspandemian aikana. Erityisjärjestelyiden tarkoituksena on tehdä ottelutapahtumasta turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa. Hakametsän järjestelyt ovat Tampereen kaupungin tartuntatautivastuulääkärin tarkistamat ja hyväksymät.

Koronaviruspandemian aiheuttamien erityisjärjestelyiden vuoksi osa katsomopaikoista on poistettu myynnistä. Viranomaisten suosituksesta lipunoston yhteydessä kerätään yhteystiedot mahdollista jäljitystarvetta varten. Suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon Lippupisteen verkkokaupasta, ennakkomyyntipisteistä tai Ilveksen toimistolta. Jäähallin lipunmyynti aukeaa 1,5 tuntia ennen otteluiden alkua.

Hakametsän jäähalli on jaettu otteluissa yhdeksään lohkoon, joista aitiot muodostavat yhden. Jokaisella lohkolla on oma sisäänkäyntinsä halliin sekä omat ravintolapisteensä, WC-tilansa ja henkilökuntansa. WC-tiloja on rajoitetusti, joten jonojen välttämiseksi suosittelemme hyödyntämään ruuhkattomammat hetken erien aikana. Jäähallin sisällä katsojien ei ole mahdollista liikkua oman lohkonsa ulkopuolelle.

Hakametsän ovilla on jaossa kertakäyttömaskeja, ja sisäänkäyntien, katsomoaukkojen sekä Restelin myyntipisteiden läheisyydessä on käsidesipisteitä. Ilveksen omia kasvomaskeja on saatavilla Ilves-Kaupasta, jonka myyntipisteet Hakametsän jäähallissa löydät oheisesta kuvasta.

Katsomoon saavuttaessa siirrytään suoraan omalle paikalle, vaikka ottelu olisi käynnissä. Seurueiden välille jätetään yhden istumapaikan mittaiset turvavälit, jotka huomioidaan ottelulippuja myytäessä. Mikäli oman seurueenne keskelle on kuitenkin asetettu turvaväli, voitte siirtyä istumaan vierekkäin, jolloin turvavälit muodostuvat seurueenne molemmille puolille.

Vallitsevien ravintolatoimintaa säätelevien rajoitusten vuoksi alkoholijuomien nauttiminen on sallittua vain Hakametsän ravintolatiloissa, joissa jokaiselle asiakkaalle on oma istumapaikka sekä pöytätaso. Alkoholituotteita lukuun ottamatta muut käytävien myyntipisteiltä ostetut tuotteet tulee nauttia katsomossa omalla istumapaikalla. Turvallisuuden lisäämiseksi kaikilla Hakametsän myyntipisteillä suositellaan käyttämään vain lähi- tai mobiilimaksua.

Muistutamme ottelutapahtumiin osallistuvia kaikkien henkilökohtaisesta vastuusta. Tule vain terveenä peliin, saavu ajoissa hallille jonojen välttämiseksi sekä huolehdi omalta osaltasi hygieniasta ja turvaväleistä. Suosittelemme vahvasti lataamaan puhelimeen Koronavilkku-sovelluksen ja käyttämään kasvomaskia Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeiden mukaisesti.

Ohjeistuksia päivitetään koronavirustilanteen ja viranomaismääräysten muuttuessa. Koronaviruspandemian aiheuttamista erityisjärjestelyistä vastaava henkilö jäähallilla Ilveksen kotiotteluissa on turvallisuuspäällikkö Veli Valkama (puh. +358 40 861 3907, email veli.valkama@ilves.com).


Huom! Kaikille kausikorttilaisille on postitettu erityisjärjestelyiden ajan käytössä olevat kausikortit, jotka korvaavat aiemmin toimitetut kortit. Lohkojakojen, kapasiteettirajoitusten ja turvavälien huomioimisen myötä osa kausikorttilaisista on jouduttu sijoittamaan uusille katsomopaikoille, joita ei valitettavasti ole mahdollista vaihtaa erityisjärjestelyiden ollessa voimassa. Ilveksen seisomakausikorttilaiset on sijoitettu lohkossa 7 sijaitsevaan D1-seisomakatsomoon.

Alkuperäiset kausikortit ja katsomopaikat otetaan käyttöön myöhemmin, mikäli rajoituksia poistetaan ja erityisjärjestelyistä voidaan luopua Liiga-kauden 2020-2021 aikana.


Sinut on kutsuttu mukaan. Kausikortit: ilves.lippu.fi

TWITTER

Lisää aiheita

16.6.2021 / Uutinen

Ilveksen nuoria pelaajia valittiin maajoukkueisiin

Viisi nuorta Ilveksen pelaajaa on valittu maajoukkueisiin, jotka kokoontuvat Vierumäellä heinäkuun aikana. Lisäksi Leo Lööf valittiin heinä-elokuun vaihteen Plymouthin turnaukseen. U20 ja U19 Alle 20-vuotiaiden...

LUE LISÄÄ


11.6.2021 / Uutinen

Aitiot ja VIP-paketit UROS LIVE -areenan tapahtumiin nyt varattavissa!

UROS LIVE -areenan aitiot tarjoavat upeat puitteet seurueen illanviettoon urheilun ja kulttuurin parissa. Ilveksen liigaotteluihin on myynnissä yhteensä 18 aitiota, joista suurin osa enimmillään 15...

LUE LISÄÄ


11.6.2021 / Uutinen

Ilves ja Tappara avaavat UROS LIVE -areenan aikakauden kahdella paikallispelillä

Liiga-kauteen 2021–2022 ja Hakametsän jäähallin jäähyväissyksyyn valmistautuvat Ilves ja Tappara siirtyvät uuteen UROS LIVE -kotiareenaansa joulukuussa. Areenan pääkäyttäjinä toimivat tamperelaiset Liiga-seurat aloittavat uuden aikakautensa perjantaina...

LUE LISÄÄ