1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Flood jatkaa loppukauden, Thomas ei pelaa vielä tiistaina

Flood jatkaa loppukauden, Thomas ei pelaa vielä tiistaina

Ilves-Hockey Oy

Kanadalaispuolustaja Mark Flood, 33, on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Ilveksen kanssa. Oikealta laukova Flood on pelannut try out -sopimuksella joukkueessa seitsemän liigaottelua pistein 1+3=4.

88-kiloisella puolustajalla on vyöllään 39 NHL-ottelua Winnipeg Jetsin ja New York Islandersin riveissä. Mark Flood on Montreal Canadiensin kuudennen kierroksen varaus vuodelta 2003. AHL:ssä Flood on pelannut lähes 400 ottelua ja KHL-kokemusta hänellä on 150 ottelun verran.

– Mark Flood on tuonut joukkueeseemme kiekollista osaamista. Hän sopii pelityyliimme erinomaisesti niin tasaviisikoin kuin ylivoimallakin. Kummallakin osapuolella oli vahva halu jatkaa sopimusta kauden loppuun, kertoo Ilveksen urheilutoimenjohtaja Kari Heikkilä.

 

Bill Thomas ei pelaa vielä Lukko-pelissä tiistaina 5.12.

Vastikään Ilveksen kanssa kuukauden mittaisen try out -sopimuksen tehnyt amerikkalaishyökkääjä Bill Thomas ei pelaa vielä tiistaina 5.12. Lukkoa vastaan. Thomasin oli tarkoitus saapua Tampereelle jo viikonloppuna, mutta hänen matkustusaikataulunsa muuttuivat ja hän saapui Suomeen vasta maanantaina.

34-vuotias amerikkalaishyökkääjä pelaa Ilveksessä numerolla 37.

Ilves juhlii satavuotiasta Suomea Lukko-ottelulla 5.12.
Koivula ja Koppanen alle 20-vuotiaiden MM-leirille
UUTISET