1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Koivula ja Koppanen alle 20-vuotiaiden MM-leirille

Koivula ja Koppanen alle 20-vuotiaiden MM-leirille

Ilves.com

Suomen alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin valmistautuvan joukkueen leiriryhmä on valittu. Paikasta tapaninpäivänä Buffalossa käynnistyviin MM-kisoihin on kamppailemassa Ilveksestä 19-vuotiaat hyökkääjät Otto Koivula ja Joona Koppanen. Tulokaskauttaan Liigassa pelaava Koppanen jakaa tällä hetkellä tulokkaiden syöttöpörssin kärkisijaa kahdeksalla syöttöpinnallaan. Jo viime Leijonia nuorten MM-kisoissa edustanut Otto Koivula on kasannut tällä kaudella Liigassa tehot 3+13.

Koivulan ja Koppasen lisäksi nuorten Leijonien leiriryhmässä on mukana kaksi muutakin Ilves-kasvattia. 18-vuotias Aleksi Heponiemi on ollut tällä kaudella hurjassa vireessä Swift Current Broncosin riveissä WHL-sarjassa. Florida Panthersin toisen kierroksen varaus viime kesältä on nakutellut 27 pelaamassaan ottelussa 66 tehopistettä ja johtaa koko sarjan pistepörssiä. Calgary Flamesin viime kesän ykköskierroksen varaus Juuso Välimäki, 19, on ollut myös yli piste per peli tahdissa WHL:ssä. Tri-City Americansin riveissä pelaava puolustaja on kasannut tällä kaudella 16:ssa ottelussa tehot 5+12. Sekä Heponiemi, että Välimäki olivat Koivulan ja Koppasen tavoin voittamassa A-nuorten Suomen mestaruutta Ilveksen riveissä keväällä 2016.

Nuorten MM-leirille valittu ryhmä matkustaa Pohjois-Amerikkaan joulukuun 15. päivä ja lopullinen joukkue valitaan harjoituspelien jälkeen 23.12. Pelaajien lisäksi Ilveksestä nuorissa Leijonissa mukana on päävalmentaja Jussi Ahokkaan valmennustiimiin kuuluva Olli Salo.

Leiriryhmä Leijonat.fi sivustolla

Flood jatkaa loppukauden, Thomas ei pelaa vielä tiistaina
Hakametsässä juhlitaan 100-vuotiasta Suomea – jatkaako Ilves kotivoittojen tiellä?
UUTISET