1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves juhlii satavuotiasta Suomea Lukko-ottelulla 5.12.

Ilves juhlii satavuotiasta Suomea Lukko-ottelulla 5.12.

Ilves-Hockey Oy

Tampereen Hakametsässä juhlitaan tiistaina 5.12.2017 Suomen itsenäisyyden juhlavuotta jääkiekkotapahtuman merkeissä. Liigaottelu Ilves–Lukko pelataan Suomi 100 -teemalla.

Juhlavuosi näkyy ja kuuluu ottelutapahtumassa monella eri tavalla. Ilves pelaa koko ottelun poikkeuksellisesti sinivalkoisella Suomi 100 -juhlapaidalla ja -peliasulla. Pelipaitaa koristavat leijonavaakunat olkapäissä ja seuran keltainen Ilves-logo rinnassa. Juhlavuoden kunniaksi Liiga antoi Ilves-hyökkääjä Eemeli Suomelle poikkeusluvan pelata ottelussa numerolla 100. Juhlapaidat huutokaupataan Huuto.net-verkkopalvelussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Myös Hakametsä on puettu juhlavuoden asuun ja väreihin. Ottelutapahtumassa soitettava musiikki on kokonaisuudessaan kotimaisten artistien tuotantoa. Tapahtuman aikana kuultavat kappaleet ovat kaikki Ilves-kannattajien seuran sosiaalisen median eri kanavissa ehdottamia esityksiä. Tapahtumassa kuultava Suomi 100 -musiikkilista löytyy kokonaisuudessaan Spotifyn virallisesta Ilves-profiilista. Ennen ottelua Maamme-laulun esittää Pete Parkkonen.

Ilves ja Liiga ovat kutsuneet juhlaotteluun vieraaksi sata Tampereen Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:n toiminnassa olevaa vähävaraista lasta ja aikuista. Hope on ollut rakentamassa vahvasti yhteisöllisyyttä ja tehnyt merkityksellistä työtä arjessa eri perheiden kanssa.

Juhlaottelun avauskiekon tulee pudottamaan Ilves-puolustaja ja pitkän linjan erotuomari, jääkiekkoleijona numero 8, Pentti Isotalo. Hän edusti koko aktiiviuransa vuosina 1942-1958 Tampereen Ilvestä ja hänellä on seitsemän jääkiekon Suomen mestaruutta. Pentti Isotalo toimi jatkosodan aikana ilmasuojelujoukoissa sotilaspoikana valvontatehtävissä.

Myös Liiga kunnioittaa Suomen juhlavuotta monin eri tavoin tiistain ottelutapahtumassa. Ennen pelin alkua järjestetään arvokas juhlaseremonia, ottelun erotuomarit käyttävät erikoispaitoja ja ottelu pelataan Suomi 100 -juhlakiekolla.

Ilves tarjoaa juhlan kunniaksi kaikki ennakkoon Ilves-Lukko-otteluun ostetut aikuisten liput 10 euron hintaan. Erikoishintaiset otteluliput ovat myynnissä kaikissa Lippupisteen ennakkomyyntipaikoissa ja verkossa lippu.fi

Suomi 100 -juhlaottelu Ilves–Lukko pelataan Hakametsässä tiistaina 5.12.2017 klo 18:30. Tapahtuma alkaa klo 17:30, jolloin jäähallin ovet avautuvat.

Ennakkomyyntipisteet Tampereen seudulla:

Sokos
Stockmann
Ideapark, Lempäälä
Kulttuurimyymälä Aplodi, Hämeenkatu 14B
Lippula, Kauppahalli
Citymarketit Lielahti, Linnainmaa, Turtola, Nokia, Ylöjärvi ja Pirkkala
R-Kioskit (tapahtumanumero: 105642)

Ilves liekeissä JYPiä vastaan
Flood jatkaa loppukauden, Thomas ei pelaa vielä tiistaina
UUTISET