Miia Kahila

Tampereen Ilves ja KooKoo Kouvolasta päättivät lauantaina jääkiekkovuoden 2023 Nokia Arenalla. KooKoo oli ottelussa tehokkaampi tehden toisessa erässä neljään minuuttiin kolme maalia Ilveksen jäädessä maalitta, joten pisteet matkasivat Kouvolaan lukemin 0-4 (0-0, 0-3, 0-1).

Ottelun ensimmäisessä erässä edettiin tasatahtiin. Ilvekselle tarjottiin mahdollisuutta iskeä ylivoimalla kahdesti, mutta ottelun avausmaali jäi odottamaan aikaa seuraavaa.

Tasaiset otteet jatkuivat myös toisen erän alkupuolella, mutta KooKoo-vahti Oskari Setänen nollasi taitavasti Ilveksen maalipaikat. Ajassa 32:31 oli ottelun avausmaalin vuoro, kun KooKoon Seth Barton vei kouvolalaiset ottelussa 0-1 johtoon. Minuuttia myöhemmin Ilves sai ottelun ensimmäisen alivoiman, mutta keltavihreät mutta ajassa 35:58 lisäsi KooKoo johtoaan jo kahteen maaliin tekijänä Axel Ottosson. KooKoo ei kuitenkaan ollut vielä valmis toisen erän suhteen. Ajassa 36:31 Emil Molin kasvattaa edelleen KooKoon johtoa ja erätauolle siirrytään lukemista 0-3.

Ilves lähti kolmanteen erään takaa-ajoasemasta, mutta yritys ei tuottanut tulosta. Erän lopussa Ilves haki kavennusta ilman maalivahtia, jolloin KooKoo rankaisi jo neljännen kerran. Ottelun voitto KooKoolle lukemin 0-4.

OTTELUN RATKAISU: KooKoo iski kolme maalia neljään minuuttiin toisessa erässä. Maalivahti Oskari Setänen pelasi varmasti, piti nollat ja antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittoon.

Yleisömäärä Nokia Arenalla oli 7805.

Seuraava ottelu: Tampereen Ilves pelaa vuoden 2024 ensimmäisen kotiottelunsa 3. tammikuuta. Ottelu Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan alkaa Nokia Arenalla klo 18:30.

Osta ottelulippu: ilves.lippu.fi