1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilveksen ottelutapahtumien erityisjärjestelyt

Ilveksen ottelutapahtumien erityisjärjestelyt

Ilves-Hockey Oy

Hakametsän jäähallissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronavirusepidemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Erityisjärjestelyiden tarkoituksena on tehdä ottelutapahtumasta turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

Hakametsä on jaettu ottelutapahtumissa kuuteen lohkoon, joista jokaisella on oma sisäänkäyntinsä, WC-tilansa sekä ravintola- ja kannattajatuotemyyntipisteensä. Käsidesipisteitä löytyy kattavasti kaikista lohkoista, ja tilojen siivoukseen sekä pintojen ja tasojen puhdistamiseen kiinnitetään korostettua huomiota.

3v3 Super Series -turnauksen aikana yleisö voi vapaasti poistua jäähallista ja palata takaisin ottelulippua näyttämällä, mutta hallin sisällä katsojien ei ole mahdollista liikkua oman lohkonsa ulkopuolelle. Erikoisjärjestelyiden vuoksi esimerkiksi yhteiskuvat joukkueen jäsenten kanssa ja nimikirjoitusten jako eivät ole mahdollisia.

Vallitsevien ravintolatoimintaa säätelevien rajoitusten vuoksi alkoholijuomien nauttiminen on sallittua vain Hakametsän ravintolatiloissa, joissa jokaiselle asiakkaalle on oma istumapaikka sekä pöytätaso. Myös kaikki käytävien myyntipisteiltä ostetut muut kuin alkoholituotteet tulee nauttia katsomossa omalla istumapaikalla. Turvallisuuden lisäämiseksi kaikilla Hakametsän myyntipisteillä suositellaan käyttämään vain lähi- tai mobiilimaksua.

Hakametsän järjestyksenvalvojat sekä Ilveksen ja jäähallin muu henkilökunta auttaa ja neuvoo katsojia sekä vastaa mahdollisiin kysymyksiin. Henkilökunta käyttää tehtäviensä mukaisia suojavarusteita ja toimii lähtökohtaisesti saman lohkon sisällä koko ottelutapahtuman ajan.

Muistutamme ottelutapahtumiin osallistuvia myös kaikkien henkilökohtaisesta vastuusta ja pyydämme pitämään riittävät turvavälit niin jonotustilanteissa ja katsomossa kuin myös jäähallin ulkopuolella. Mikäli et koe itseäsi terveeksi, tulee tapahtumat jättää väliin ja keskittyä omasta – ja samalla muidenkin – terveydestä huolehtimiseen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksen mukaisesti kasvomaskin käyttäminen on vapaaehtoista myös Ilveksen ottelutapahtumissa. Ilves-Hockey Oy:n henkilökunta käyttää kasvomaskeja jäähallin tiloissa.

Lue suositus ja ohjeet kasvomaskin käytöstä: THL:n verkkosivut

Lipunmyynti ja katsomopaikat

Kaikilla halliin tulijoilla tulee olla ottelulippu, ja viranomaisten suosituksesta mahdollista jäljitystarvetta varten lipunoston yhteydessä kerätään yhteystiedot. Samasta syystä mitkään vapaakortit eivät ole voimassa.

Suosittelemme hankkimaan otteluliput mahdollisuuksien mukaan ennakkoon Lippupisteen verkkokaupasta tai myyntipisteistä. Hakametsän jäähallin lipunmyynti aukeaa tunti ennen otteluiden alkua. Jokaiselle hallin lohkolle on oma lipunmyyntiluukkunsa, joista on turvavälien pitämiseksi käytössä enintään joka toinen. Toivomme katsojien saapuvan jäähallille hyvissä ajoin ennen ottelua, jotta mahdolliset jonotushetket minimoidaan ja ne pysyvät mahdollisimman lyhyinä.

Ilveksen isännöimissä yksittäisissä harjoitusotteluissa (19.8. Ilves-JYP ja 9.9. Ilves-Lukko) ovat aluksi myynnissä vain lohkot 1, 4 ja 5. Muita lohkoja koskeva lipunmyynti käynnistyy edellä mainittujen lohkojen täyttyessä. Ilveksen ja Tapparan yhdessä järjestämään 3v3 Super Series -turnaukseen lippuja myydään tällä hetkellä lohkoihin 1, 2, 4 ja 5. Harjoitusotteluissa liput eivät ole paikkalippuja, vaan lohkojen sisällä katsomopaikan voi valita vapaasti mutta turvavälit huomioiden.

Ilveksen kausikorttilaiset voivat itse valita lohkonsa ja mennä suoraan kyseisen lohkon sisäänkäynnille, jossa luetaan kausikortti ja annetaan ottelulippu. Lohkokohtainen lippu tulee esittää järjestyksenvalvojille aina jäähalliin sisään mentäessä. Aikuisten mukana sylipaikalle tuleville alle 7-vuotiaille lapsille annetaan myös oma pääsylippu lohkon sisäänkäynnillä.


Koronaviruspandemian aiheuttamista erityisjärjestelyistä vastaava henkilö jäähallilla Ilveksen kotiotteluissa on turvallisuuspäällikkö Veli Valkama (puh. +358 40 861 3907, email veli.valkama@ilves.com).


Lue myös: Harjoitusotteluiden liput myynnissä | 3v3 Super Series | Ohjeet medialle

Lukáš Dostál stays at Ilves with an open-ended loan agreement
Ilveksen harjoitusotteluiden ja 3v3 Super Series -turnauksen liput myynnissä
UUTISET