1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves ja Tappara tarjoavat taas ottelukyydit – Nysse ja liigajoukkueet sopivat lippuyhteistyöstä

Ilves ja Tappara tarjoavat taas ottelukyydit – Nysse ja liigajoukkueet sopivat lippuyhteistyöstä

Ilves Hockey Oy

Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse, Tappara ja Ilves ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Syyskuusta lähtien kaikki Tapparan ja Ilveksen Liiga-otteluliput ja jääkiekon Mestarien Liiga CHL-pelien otteluliput toimivat matkalippuina näyttämällä ottelulipun viiva- tai qr-koodia lippulaitteelle. Asiakkaille edun tarjoavat seurat.

Nysse ja liigajoukkueet Ilves ja Tappara kokeilivat laajasti vastaavanlaista yhteistyötä kaudella 2021–2022. Kokeilun aikana matkoja tehtiin merkittävä määrä, lähes 75 000 kappaletta, ja kokeiluun suhtauduttiin niin positiivisesti, että yhteistyötä päätettiin jatkaa.

– Palautetta ottelulipun Nysse-matkustusoikeudesta on tullut paljon ja se on ollut pelkästään positiivista. Uskomme, että ottelulipun Nysse-matkustusoikeus on vain kasvattanut Ilveksen ottelutapahtumien vetovoimaa kaupungin ytimessä Nokia Arenalla, Ilveksen tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Henna Rajamäki kertoo.

– Haluamme jatkossakin tukea sujuvaa ja helppoa saapumista julkisilla kulkuneuvoilla ottelutapahtumiimme. Yleisön kannustaminen julkisen liikenteen käyttöön tukee myös sekä Ilves Hockeyn vastuullisuusohjelmaa että Liigan ympäristöohjelmaa, ja on todella tärkeässä asemassa pienentämässä ottelutapahtumiemme hiilijalanjälkeä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että ottelulipun Nysse-matkustusoikeus jatkuu liigakaudelle 2022–2023, ja tämä otetaan varmasti myös kannattajiemme keskuudessa ilolla vastaan, Rajamäki jatkaa.

Päätös ei ole siis vain palvelus yleisöä kohtaan, vaan myös palvelus ympäristöä kohtaan.

– Nysse-matkustusoikeus kaikissa kausikorteissa ja ottelulipuissa on ollut menestys. Käyttömäärät lisääntyivät hienosti kauden edetessä kohti loppuhuipennusta tukien upeasti hiilijalanjäljen pienemmäksi saattamisessa, Tapparan tapahtuma- ja kehitysjohtaja Aki Hautamäki sanoo.

– Ilmainen matkustusoikeus katsojalle on suuressa osassa kokonaisvaltaista ottelutapahtumakokemusta, vaikka kustannus seuralle on merkittävä, haluamme ehdottomasti olla tarjoamassa tätä etua katsojalle tulevaisuudessakin. Yhteistyö Nyssen kanssa on osa Tapparan ympäristöohjelmaa, ja olemme erittäin onnellisia, että Tappara-perhe pääsee nauttimaan tästä edusta myös jatkossa, hän jatkaa.

Yhteistyö tukee Nyssen tavoitetta tehdä joukkoliikenteen käyttämisestä entistä helpompaa.

– Joukkoliikenteessä iloitaan yhteistyön myötä saaduista uusista käyttäjistä! Ottelulippuun yhdistetty matkustusoikeus on matalan kynnyksen tapa hypätä joukkoliikenteen kyytiin, joukkoliikennejohtaja Mika Periviita sanoo.

– Mahtavaa, kuinka paikalliset jääkiekkoseurat Ilves ja Tappara ovat tarjonneet tämän edun faneilleen. Tämä on tulevaisuus, Periviita jatkaa.

Ottelupaikkana toimiva Nokia Arena sijaitsee aivan Tampereen rautatieaseman vieressä, ja areenalle on todella helppoa saapua junalla, bussilla tai ratikalla. Liput ovat voimassa kaikilla vyöhykkeillä busseissa, ratikoissa ja Nysse-alueen junaliikenteessä. Liput ovat voimassa kolme tuntia ennen ottelun alkamista ja viisi tuntia ottelun alkamisesta. Näytä ottelulipun QR- tai viivakoodi lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan jokaisella matkallasi.

Lippulaite löytyy bussien ja ratikoiden sisäänkäynniltä. Junamatkoilla lippu vahvistetaan jo ennen junaan nousemista, sillä lippulaite on asemalaiturilla.


Lisätietoja antavat:

Ilves:

Tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Henna Rajamäki
+358 44 262 9990
henna.rajamaki@ilves.com

Tappara:

Tapahtuma- ja kehitysjohtaja Aki Hautamäki
+358 44 785 0204
aki.hautamaki@tappara.fi

Nysse:

Asiakkuuspäällikkö Riikka Salkonen
+358 40 806 2123
riikka.salkonen@tampere.fi

Henrik Haapala signs contract extension with Ilves
CHL-kotiotteluiden liput nyt myynnissä!
UUTISET